Kosin 327 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Hejka, Wychodzę do was z pewnym pomysłem. Proszę potraktować ją jako luźną dyskusje. Otóż mam pomysł by do naszego only mirage dodać jedną mapę. I zrobić z niego Np mirage/dd2 or mirage/cache. Chciałbym poznać wasze opinie, a także jeśli jesteście Za takim pomysłem to waszą odpowiedź jaka by to mogła być mapa. Pamiętajcie żeby traktować to jako luźna dyskusje, a nie jako propozycje która trzeba odrazu odrzucić bądź przyjąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Według mnie spoko opcją było by dodanie ze dwóch mapek ( łącznie byłyby 3 ). Zrobić żeby przed każdą mapą po prostu gracze głosowali jaką chcą następną i co miesiąc najmniej grana mapa ( na GT jest tabelka taka ) wypada i jest zmieniana na nową mapę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 7 Listopada 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 To ta sama sytuacja co z CS 1.6 gdzie mapą główną i najbardziej popularną jest dd2. Serwer jest only mirage, ponieważ takie serwery są najpopularniejsze (wystarczy spojrzeć na statystyki serwerów w GT, gdzie większość topowych serwerów w PL - w tym nasz - to serwery Only Mirage) Zmiana na pewno nie nastąpi na tym serwerze i do czegoś takiego może dojść tylko na FFA, ponieważ dodanie tutaj mapy zniszczyłoby ten serwer 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Na statystyki nie patrzyłem, jednak gram sobie też na innych serwerach i przynajmniej ja zauważyłem że mocno popularne jest mirage/cache, a jak tylko do czegoś dodasz DD2 to ludzie już nie grają Może dlatego że nie zostały jeszcze zmienione przez volvo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 (edytowane) Moją propozycją, dla chwilowego odpoczynku od monotonii, można by zrobić raz nocnego mirka, raz jakiegoś śnieżnego czy coś. Edytowane 7 Listopada 2018 przez Peter 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Nie ma takiej opcji, serwer ładnie śmiga z jedną mapą i ten serwer powstał tylko z takim zamiarem, aby była TYLKO jedna mapa. Też myślę, ze już ffa jest od kilku map. Większość gra tu tylko ze względu na jedną mapę i lepiej tego nie zmieniać. Temat zamykam, bo nie zostanie dodana druga mapa, jedynie o czym można pomyśleć to tak jak powiedział Peter, żeby dodać zimową lub nocną. Ale z tym to zapraszam do tematu z Propozycjami. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi