freunde bobby 202 Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 (edytowane) wychodzę z zapytaniem, czy ma ktoś chęci pograć albo gra już na danych światach, bo szukam grupy osób żeby sobie luźno popykać w gildii bez jakiś zbędnych wymagań, grzybków (każdy chłopak już takowego posiada, chyba) i innych pierdół o aktywności s28 dopiero co wystartował i na serwerze są poziomy 30 w topce więc jest jakieś pole do popisu jak coś to zapro ślijcie freunde (s28) Edytowane 13 Listopada 2018 przez freunde bobby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 (edytowane) Mogę popykać na s28. Choć już dawno dawno nie grałem to na luzie mogę pograć Postać s28: KosaKen Edytowane 11 Listopada 2018 przez Kosa Ken 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvasek 164 Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 i cyk grane bedzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freunde bobby 202 Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 (edytowane) Wysłałem zapro do Kosy jak ktoś jeszcze chce zapro do gildii, to podawajcie nicki i grane będzie na 28 Edytowane 13 Listopada 2018 przez freunde bobby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grand_ 82 Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Zaprosiłem, mój nick Grand 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freunde bobby 202 Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 wysłane zapro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zapraszamy więcej osób do grania, jak wiadomo nie każdy codziennie może wejść więc im więcej osób tym lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Jak ktoś gra na świecie 28, to ja też zacząłem w to pykać. Ogólnie nie umiem w to grać, więc jeżeli komuś nie przeszkadza bot to dajcie znać Nick: Qesik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sakku 172 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Możecie zaprosić. Najwyżej stracę parę % z obecnej gildii, która i tak się sypie. Nick Sakku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi