Creativity 113 Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Nick: CreativityPowód rezygnacji: Brak Czasu..Cos od siebie: Przyszedł na mnie czas, Dziękuję wszystkim za ten wspaniały rok w administracji, były chwile dobre byly i zle ale o kazdej bede pamietac, W szczególności dziekuje opiekunom za pokazanie mi wszystkiego i za przede wszystkim za cierpliwosc do mnie, nie ma co sie rozpisywac,jeszcze tu wróce ❤️ Dbajcie o serwer ❤️@SnuFFy @patrik @Sleyu @|MajK| @Sklejekxgod @Romek @ceberi @ZbigniewStonoga 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrik 250 Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 no elo Dzięki za wszystko, przyjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi