Kasia! 3 386 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Tym razem miałam okazję być na pierwszym pokazie premierowym G. F. Darwin. Nie potrafię opisać mojego zachwytu tym, że byłam tam i oglądałam to na ekranie kinowym oraz tego, że to jest niesamowite! Polecam całą ich twórczość! Kilka ciekawostek: Lektor który czytał początek "bajki", był marzeniem dla Janka I Marka, aby przeczytał ich bajkę właśnie on. (niespodzianka to niespodzianka, nazwiska nie powiem!) Marcin Dorociński zawsze chciał zagrać w czymś mniej poważnym, bo kojarzono go zawsze z poważnymi rolami. Bajka, jest kontynuacją, ich wersji Jasia i Małgosi, jeśli ktoś chce być w temacie to polecam obejrzeć na początku to: 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Też polecam. G. F. Darwin mmmm <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huczin 301 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Gdy obejrzałem już to arcydzieło, zacząłem żałować, że nie pojechałem na kinową premierę Liczę na to, że Darwini zaczną tworzyć ponadgodzinne, pełnometrażowe filmy! Byłoby super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi