NOname 0 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Nick: przemooxLink do SSów:Wycinek z konsoli(bez IP)*: Disconnect: przemoox - You have banned on server!! Ban Reason: Cheat Ban End: 22-01-2019 21:35 Server: ★RESET★ COD 128TR ★Cs-Classic.pl★ !ws ★ Call of Duty ★ You can submitted protest on forum <font color='#ffb426'>https://forum.cs-classic.pl/</font>!. Disconnect: przemoox - You have banned on server!! Ban Reason: Cheat Ban End: 22-01-2019 21:35 Server: ★RESET★ COD 128TR ★Cs-Classic.pl★ !ws ★ Call of Duty ★ Serwer: cs go cod modLink do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=przemoox&advType=name Dostałem bana gdy zacząłem skanować z AWP na mapie cache. Proszę o szybkie rozpatrzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) @MynDoS demko rozpisz. @NOname nie ty... Edytowane 22 Stycznia 2019 przez Peter 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOname 0 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Na sourcebans nie mam demek żadnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Godzinę temu, Peter napisał: @MynDoS demko rozpisz. To ja xD PS: Rykos ogarnie demko jeśli takowe będzie, bo ja zbanowałem po zgłoszeniu, a że wtedy miałem sporo pracy przy czym innym, to nadałem szybko bana xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Ok, sprawa wygląda tak: Bana dostałeś za mapę z rana, nie z cache. Jeżeli nadal twierdzisz, że jesteś czysty to ogarnę demko, jutro je obejrzę i zdecyduje/ skonsultuje z UB Team. @Peter wariacie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOname 0 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Jakim cudem mapę z rana, skoro nie grałem nawet rano ;-; Nie jest to możliwe, bym grał przed godziną 18:15, więc coś mi tutaj bardzo nie pasuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) @NOname Ok, niezłe dymy tu wyszły Po logach widać, że nie grałeś rano. Dostajesz UB Wybacz za problemy. Będziemy Cię mieć na oku. Edytowane 22 Stycznia 2019 przez RyKoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOname 0 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Szkoda, ze tak późno, bo chciałem dzisiaj grać, ale no trudno. Mam nadzieję, ze więcej się taka sytuacja nie powtórzy. Pozdrawiam serdecznie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Aaaaaa nie wiedziałem XDDDD @-_- sorry nie krzycz XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi