skljk 763 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Nick: Sklejek Powód rezygnacji: Głównym powodem jest niechęć do serwera jak i ludzi na nich grających. Myślę, że po 2 latach grania na nim po prostu mi się przejadł - to już ten czas żebym wreszcie odszedł. Cos od siebie: Oczywiście chciałbym podziękować za według mnie udaną wpółpracę dla @patrik. Pewną osobe z administracji pewnie cieszy widok mojej rezygnacji ale pozdrawiam ją. Mam nadzieję, że zadbacie o serwer żeby dalej sprawiał radość z grania dla wielu osób. Chciałbym również podziękować graczom dzięki, którym na jb nigdy się nie nudziłem. No i na koniec oczywiście @|MajK|, @Prosin, @skaff, @Złodziej_MarzeŃ, @c9nn, @Kursor2k, za to, że po prostu byliście. Dzięki za wszystko i z fartem mordeczki 1 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Przyjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi