zelooo 2 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Znalazłem parę błędów na serwerze. Generalnie od paru map, poziom postaci nie przenosi się na kolejną. Mam na myśli że wbiję z 19tego poziomu na dwudziesty na office, na inferno nadal będę mieć 19ty. Lina na upadłym czasem się buguje i nie mogę jej użyć przez parę pierwszych sekund, czasem odpali się po czasie sama z siebie. Czasem zdarza się że kupując Respawn w sklepie moja kasa zostaje wyczyszczona do zera. Nie ważne czy miałem 20k czy 30k. Mam jeszcze propozycję co do upadłego. Ograniczenie używania liny przez pierwsze 10 sekund od freeza. Ludzie nie są w stanie nic naładować bo w 8 sekund możemy być upadłymi na respie. Obojętnie na jakiej mapie. Pozdrawiam, Frank Sinatra (Muffin) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freunde bobby 202 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 I dołączam się z pytaniem, co do "sufitów" na mapie które miejscami ograniczają poruszanie się Ninją w powietrzu - będzie coś robione, czy tak pozostanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 2 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 @freunde bobby nie rozumiem Jeśli mapa limituje wielkość, to ja nie mam jak tego obejść na "normalnej postaci" Nie wiem jak ma się sprawa z liną, bo ona np: nie może działać nawzajem z magicznym hakiem, a więc jak ktoś złapie w magiczny hak, to jest pierwszy i nie użyjesz liny. To samo tyczy się np: hostów. Nie można na hostach używać liny. No i lina ma 1500j zasięgu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi