Kosin 327 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Wychodzę z propozycją dodania działu w Hydeparku dla coraz to szybciej rozwijającej się technologii. Ogólnie dział byłby o Telefonach różnej maści. Tabletach oraz innych sprzętach które nie do końca pasują do działu komputer. Luźne rozmowy. Pytania. Zakup. ITD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanRayS 58 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Dobry pomysł. Jestem za wprowadzeniem nowej kategorii do HP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelooo 2 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Popieram i kupuje popcorn na wojnę między 🍎 i 🤖 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 4 minuty temu, zelooo napisał: kupuje popcorn na wojnę między 🍎 i 🤖 Myślę że takie sprawy powinny być od razu usuwane Jak już ma coś być to niech będzie chociaż technicznie popierane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Mam go nazwać GSM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Telekomunikacja nie zbyt pasuje. Hymm, aktualnie nie mam lepszej nazwy ale daj mi czas do 24:00. Zedytuje i cie oznacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 "Świat mobilny" | "Mobilny świat"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Kącik IT? Nie wiem czy wam pasuje, ale łączyło by wtedy wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Technologia? I wtedy było by więcej niż same telef. Tablety, laptopy, słuchawki, jakieś projekty ITD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 No to lepiej zmienić "Komputery" na "Technologie", bo na to samo wyjdzie Nazwa zmieniona 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta.Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi