Arkedherun 32 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Witam Mam taką propozycję co do Nekromanty żeby zrobić mu przelicznik inteligencji z tego 1/7 na wyssane życia. W sensie 10 dmg na start + za każdy 1pkt inteligencji 0,5 dmg. Przejdzie to? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Tak i mając 30 lvl mam 60 punktów statystyk, daje je w inteligencję i wysysam po 40 dmg, trochę kosmos co? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkedherun 32 Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 (edytowane) Ta ale musiałaby ci ta szansa wejść a Nekromanta prócz tego nie ma nic ofensywnego. Gdyby nie to że już trochę lvl na tym wbiłem t wgl bym tym nie grał. Edytowane 4 Lutego 2019 przez Tayschrenn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxx Speed Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 leczenie + wskrzeszanie , wysysanie i wampiryzm to i tak jest bogata klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 W dniu 5.02.2019 o 00:07, Tayschrenn napisał: W sensie 10 dmg na start + za każdy 1pkt inteligencji 0,5 dmg. Niestety nie, ponieważ klasa w rozwoju za manę ma rozwój wysysania HP oraz energii + szansę na to wyssanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxspeed 6 Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 zwiększ lekko procent wyssanie 15 hp lub wyssania energii bo naprawdę prócz wskrzeszania ta klasa nic nie ma dobrego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meroo 60 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 ta klasa jest wprozadku gram nia i nie narzekam. Przestancie robic klasy pod siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi