ksokso 0 Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 (edytowane) Nick: xoxo?Link do SSów: nie posiadamWycinek z konsoli(bez IP)*: You can submitted protest on forum <font color='#ffb426'>https://forum.. Disconnect: xoxo? - You have banned on server!! Ban Reason: [SourceSleuth] Duplicate account Ban End: 17-02-2019 13:05 Server: ★RESET★ COD 128TR ★Cs-Classic.pl★ !ws ★ Call of Duty ★ Serwer:Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:4839508&advType=steamid&Submit Nie grałem na waszych serwerach, może kilka razy się zdazyło ale tylko i wyłącznie na swoim jedynym koncie. Chciałem zagrac na COD MOD bo wspomnienia sie zwróciły z 1.6 a tu nagle takie coś. Nigdy nie używałem żadnych wspomagaczy, ani nigdy nie grałem na innych kontach poza moim na serwerach. Licze na szybki ub, pozdrawiam @@@ EDIT : DODAŁEM ZDJECIE CO MI WYSKAKUJE W GRZE. Edytowane 17 Lutego 2019 przez ksokso @@@ EDIT : DODAŁEM ZDJECIE CO MI WYSKAKUJE W GRZE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 (edytowane) To się dzieje, kiedy ktoś na tym samym IP dostał już karę (bana), a ty wchodzisz na jakby drugim koncie z tym samym IP. Maszyna daje wtedy automatycznie bana. Jeżeli masz zmienne IP i to nie ty miałeś karę to napisz do @-_- na pw i tam z nim uzgodnij, że to nie ty, a da ci unbana. @ksokso Jeżeli zaszła taka sytuacja to przykro mi, ale UB nie dostaniesz. Wydaję mi się to nierozsądne, aby ufać graczu, który pisze takie coś. Wtedy występuje to samo IP. Przyjdzie właściciel i on to zweryfikuje. Edytowane 17 Lutego 2019 przez SnuFFy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksokso 0 Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 (edytowane) No nie przypominam sobie żebym kiedyś grał na inynch kontach steam na poszczególnych serwerach wiec nie ma opcji żebym to ja dostał a ban tak jak mówisz jest na ip. Dzięki za odzew, napisze pw Edytowane 17 Lutego 2019 przez ksokso @EDIT Dlaczego w jego profilu pisze, że ostatnia wizyta jego była w Czerwcu 2018? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 (edytowane) @ksokso chodzi o to, że masz zmienne IP. To wina dostawcy, nie twoja. Musi potwierdzić właścicielowi zmienność IP @ksokso jakby co to używaj opcji "Edytuj" aby nie pisać nowych postów. Rodzeństwo mogło mieć wpływ na bana bo wszyscy używacie ten sam Adres IP Internetu (nie komputera, każdy komputer ma swój unikalny ). Zapytaj się dostawcy czy mają dynamiczne IP czyt. zmienne. Można zrobić to przez Internet lub po prostu zadzwonić. Edytowane 18 Lutego 2019 przez Peter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksokso 0 Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 (edytowane) A jeżeli mam w domu użytkowników (czyt. Rodzenstwo) dwóch innych komputerów, podpiętych do tego samego neta, to możliwe jest że to ich sprawka(czasem pogrywaja w cs)? Dodaje, że mają inne komputery a ja swojego używam tylko na swą wyłączność. A jeżeli chodzi o dostawce to nie mam pojęcia czy mam zmienne ip czy nie. Czekam na odzew jakiś i pomoc Z góry dzięki! Edytowane 17 Lutego 2019 przez ksokso @@@ EDIT Zapomniałem dodać, że z góry bardzo przepraszam ale jeżeli chodzi o bany jestem w tym zielony bo dla mnie to rzadkość. Styczność miałem jedynę w cs 1.6 ale to chyba jak każdy :D @EDIT2 JUZ DOGADANE :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Zamykam do wyjaśnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi