nojo 67 Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 (edytowane) 1. Nick:Nojo 2. Imię:Kuba 3. Wiek:19 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon**:W tym tygodniu zamawiam nowa karte dziekowa wiec bedzie dzialajacy w 100% 6. Składka (tak/nie):tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/825520 8. Parę słów o sobie **: Jestem osoba ktora od dziecinstwa gra w cs i inne strzelanki jednak mimo to uprawiam sporty, cwicze. Ucze sie w technikum na kierunku informatyka, w przyszlosci chcialbym rozwijac sie w tym kierunku. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Poniewaz mam duzo czasu wolnego mimo nauki, a czasem jest tak ze nie ma admina na serwerze , a jest ktos podejzany. 10. Steam_ID: STEAM_0: 0: 439595577 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:3-5h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):W dni robocze od 15 do 22-23 a w weekendy w kazdej wolnej chwili (czasem caly dzien a czasem okolo 3-6h) 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:Gram w cs go od 2016 roku i obecne konto nie jest moim 1 kontem(łącznie jest to około 3500h). 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Byłem administratorem sieci w cs 1.6 i kilka razy adminami . Edytowane 25 Lutego 2019 przez nojo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EkSpO 8 Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Według mnie jest to osoba, która mogła by mieć admina, ponieważ trochę już gra na serwie i ludzie go znają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
br3jq 0 Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Moim zdaniem Nojo nadaje się na admina, ponieważ długo gram na tym serwerze i jest to grasz szanowany i często aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda11 43 Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 + doświadczenie + aktywny na serwerze + ludzki człowiek Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQu 113 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Daje ci okres próbny wpisz się: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQu 113 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi