orzeł 216 Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) Nick: orzeł Wycinek z konsoli(bez IP)*: - Serwer: Prime Mirage CS:GO Link do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:0:169093975&Submit Jedyne co mogę w sumie powiedzieć, to to że gram na tym serwerze od dawna, nigdy nie miałem żadnych czitow do CS i mam 3k godzin w cs.https://steamcommunity.com/id/orzeeeel Edytowane 27 Lutego 2019 przez orzeł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) Link do dema: http://670562.node24.pukawka.pl/dem-de_mirage-1550997904-1550999727.zip (Demo rozpiszę w jednej prośbie i skopiuje do drugiej, ponieważ sprawa dotyczy dwóch panów) Panowie @orzeł i @Romus, Naprawdę nie zdziwiło was to że dostaliście bana w tym samym czasie, z takim samym powodem? Powołałem się na Pkt.3 podpunkt 3.6 mówiący że Używanie różnego rodzaju wspomagaczy (cheatów LUB INNYCH PROGRAMÓW)-> taryfikator przewiduje BAN permanentny Czyli dokładnie to co zrobiliście w ww demku. Pokazują to idealnie 3 rundy. Jak najpierw nabiliście sobie w dwóch pierwszych punkty za podłożenie i rozbrojenie paki a w rundzie 9 orzeł dał info o położeniu swojego gracza z drużyny Romusowi, a Romus o tym że terro jest afk na spawnie. Przejdźmy więc do rozpiski, która (co, nieco boli) będzie łatwa i krótka. Runda 1 i 2 Orzeł mówi swojej drużynie żeby szli na A, sam idzie z paką na B, Romus najpierw poszedł na A, ale po chwili się rozmyślił i jednak poszedł na bombsite B Niby normalne, okej, lecz co potem się dzieje. Orzeł podkłada bombe, panowie się mijają nawet nie celując w siebie jak gdyby nigdy nic, a Romus na spokojnie sobie pakę rozbraja. Ta sama sytuacja pojawia się w 2 rundzie Runda 9 Panowie niby się tam strzelają ale w tym samym momencie odpuszczają sobie strzelanie i się ,,rozchodzą", Romus idzie po pakę a orzeł jak gdyby nigdy nic biegnie na T spawna zabić AFK gdzie dostał info o tym że tam terrorysta stoi. Jeszcze w tej samej rundzie widzimy Romusa, który wchodząc na BS A macha myszką nie wiadomo po co, potem odrazu wcelowują się w antyterroryste który stoi na CT, hymm skąd mogli obydwaj panowie wiedzieć co się dzieje z ich przeciwnikami. Według mnie UB TEAM nie ma zbytnio tu co robić i poprosiłbym @-_- właściciela lub @Mrs. Quake Administratorkę o wydanie ,,wyroku" Dziękuje Edytowane 27 Lutego 2019 przez Skorpion Wwa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Dobra, obczaiłem demo no i co tu dużo mówić, chamstwo i tyle. Widać ewidentnie, że mają jakiś kontakt (czyt. TS i/lub Discord). Najgorsze jest to, że obaj panowie mieli kiedyś na tej sieci admina i teraz tak się zachowują, WSTYD!!! Oczywiście banned za pomaganie 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi