adist8 61 Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 (edytowane) 1. Twój Nick AD1ST 2. Kto zawinił? (admin/gracz) Gracz 3. Nick oskarżonego Dragorias 4. Steam_ID oskarżonego # 607 2 "Dragorias" STEAM_1:0:196281020 23:12 24 0 active 196608 5. Data i godzina zdarzenia 13:00 11 marca 6. Mapa cs_agency 7. Opis sytuacji oszust przerzucal wroga (w tym wypadku mnie) a osoba wyzej wymieniona stala zaraz za oszustem i jak tylko doszlo do podmianki to osoba ta od razu zabila z noza czego wedlug sporej ilosci adminow robic nie moze osoba wymieniona jako oskarzony zaprzecza ze tak moze robic i robic bedzie 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) mapa agency godzina 13:00 runda 23 Edytowane 11 Marca 2019 przez adist8 dopisek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bane 64 Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 @adist8 Takie podmianki nie są zabronione komandos może od razu cię zabić, jak i stać obok/za oszustem po podmianie przy okazji masz cały PKT dotyczący oszusta 2.14. Zakazuje się wrzucania umiejętnością Oszusta poza mapę, z dużych wysokości, bugowania w txt i innych graczach oraz "tepania" w miny/ dynamit. [Ostrzeżenie / Ban na 30 min / Ban na dzień] 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adist8 61 Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 ja tylko slyszalem na serwerze ze jesli tepa sie kogos to komandos/hassasyn ma byc w takiej odleglosci aby przynajmniej podbiec kawalek a nie na wyciagniecie kosy slowa adminow podczas gry 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Ja jak jeszcze nie miałem admina to tak każdy mówił że nie można ale jak zostałem i zaczynali i mówić raz że można raz że nie można i się musiałem popytać Rykoś powiedział wtedy że Komandos/Hassasyn może tak robić więc od tamtej pory mówie że może tak robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 1. Wyjechałeś do gościa "z ryjem" bez żadnych informacji, zapytań + sam nie widziałeś sytuacji z boku 2. Wprowadzasz ludzi w bład 3. Piszesz skargę zamiast przeczytać regulamin. Nie ma w regulaminie nic o tym, że komandos/ hashassyn nie może stać obok oszusta a to oznacza, że nie jest to zabronione. W dniu 11.03.2019 o 13:37, adist8 napisał: wedlug sporej ilosci adminow robic nie moze Mylisz jakieś fakty, naprawdę... Jak dla mnie to sam powinieneś skończyć z banem... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi