dns 1 Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Nick: dnsWycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer: FFA CS:GOLink do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:485952672&advType=steamid&Submit SS: https://www44.zippyshare.com/v/ndDNBiWa/file.html Grając tak jak zwykle na serwerze, admin zapytał mnie dlaczego gram na nowym koncie. W odpowiedzi napisałem szczerze że na poprzednim uzywałem wspomagaczy. Na tym koncie nie używałem i nie używam żadnych wspomagaczy, oraz jestem na tym serwerze nowy, poprzednio go nie znałem, gram u was dopiero od nowego konta, bo wyhaczyłem gdzieś w tabeli i zostałem na dłużej. Jest to dla mnie śmieszne poniekąd, iż żaden z podpunktów regulaminu nie mówi o innych kontach, nie grających na tym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 (edytowane) @LAYZOOOrozpisz demko, nadal @eQu tłumacz się Do wszystkich adminów, nie macie prawa bezpodstawnie zbanować graczy mających 1lvl i nowe konto Steam bez uprzedniego sprawdzania jak gracz gra, podobna sytuacja wyniknęła teraz na Codzie i apeluję do wszystkich Macie być pewni po sprawdzeniu gracza, że ma cheaty i banować, a nie że ma nowe konto Też dostałem bana na nowym koncie za cheat detected i szybko mi zdjęli @-_- jakbyś mógł dodać swoje zdanie Edytowane 19 Marca 2019 przez PolandBeast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 "Dużo ostatnio pojawia się cziterów na naszym serwerze, wiec podsyłam wam radę. Jeśli widzicie, że konto jest czyste i dziwnie gra czyli ma poniżej 3 lvl i nie ma odznak i nie ma znajomych, chyba że ma ich bardzo mało lub też widać jak ścina mu ekran albo leci na Bh macie prawo go zbanować od razu. " ~ EQQ, opiekun serwera Only FFA na temat nowych kont. Nie zbanowałem gracza za rzekome pewne cheaty. Zbanowany został w myśl wyżej przytoczonej zasady. Gracz grał całkiem nieźle, aż przyjrzałem się profilowi. 27h, zerowy lvl steam. Daje to do myślenia co? Zapytałem więc na czacie czemu gra na świeżym koncie, to jak tutaj napisał, przyznał się że czitował na głównym. I my mamy wpuszczać takich graczy na serwer? Kiedyś była już podobna sytuacja z innym graczem co na main dostał VACA i wyleciał permanentnie z serwera na smurfie i było to zaakceptowane przez jeszcze poprzedniego opiekuna jak i chyba, nie mam pewności, właściciela. W każdym razie, jak ktoś gra nieźle, a na profilu ma kilka godzin i widać że świeży profil to budzi wątpliwości. Jak ma ktoś dwa konta niech gra na mainie. A że przyznał się, że czitował to tym bardziej nie powinno być wskazane żeby tutaj grał bo czemu nie miałby się też w przyszłości na tym koncie "odpalić". Tyle ode mnie, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQu 113 Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Tak jak jest tam napisane dziwnie gra a czy grał dziwnie tego nie wiem. Już dużo razy tłumaczyłem adminom, że mają sprawdzać graczy ale widzę dalej to do was nie dociera. Jeśli widzicie, że konto jest czyste i dziwnie gra czyli ma poniżej 3 lvl i nie ma odznak i nie ma znajomych, chyba że ma ich bardzo mało lub też widać jak ścina mu ekranalbo leci na Bh macie prawo go zbanować od razu. Tak ja to napisałem taką informacje dał mi @-_- jak zostały wprowadzone noprime. Parę razy już widziałem bany w SB od leyzo i pisało powód: czyste konto i mu o tym mówiłem, że nie ma tego robić ma sprawdzać graczy ale widzę dalej jest z tym problem. Gracz grał z 2 tygodnie na serwerze sprawdzałem go i nie grał jakoś wybitnie. Wiec jak leyzo się czegoś dopatrzył no to chyba dalej musi rozpisać te demko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns 1 Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Najbardziej mnie dziwi jak każdy sprawdza/banuje akurat jak wyjdzie jakiś meczyk. Przykład z tamtego dnia akurat był taki że jakoś średnio mi szło, a tu na cache powpadało fragów, zwykle dlatego że nikt wybitny tam nie gra. Po drugie kwestia braku oglądania demek, czy ktoś czitował. W zasadzie dostałem bana bo ktoś od długiego czasu zauważył że mam świeże konto i wyszedł mi meczyk. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 3 godziny temu, eQu napisał: Jeśli widzicie, że konto jest czyste i dziwnie gra czyli ma poniżej 3 lvl i nie ma odznak i nie ma znajomych, chyba że ma ich bardzo mało lub też widać jak ścina mu ekranalbo leci na Bh macie prawo go zbanować od razu. Potwierdzam w takiej formie: Zezwoliłem na banowanie nowych kont z niskim poziomem odznaki jeśli wyda się on adminom/opiekunom dziwny i tyczy się to tylko osób NON PRIME. Są jeszcze przypadku w których ktoś ma NON PRIME oraz ukryty profil, wtedy też jest banowany z powodem "Fake Account - Detect" 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 (edytowane) 12 godzin temu, PolandBeast napisał: podobna sytuacja wyniknęła teraz na Codzie i apeluję do wszystkich Pewnie nie powinien ale wypowiem się jeszcze bo został poruszony temat COD a trzeba dbać o renomę Nigdy nie rzuciłem informacji adminom typu: "Jak widzicie 1 lvl steam to banujcie". Dwa razy miałem pytania czy pomogę w ocenie demka itp. Mówiłem wtedy, że jak koleś gra podejrzanie a ma 3 lvl steam w dół, to ban za "Fake Account". A jeżeli chodzi o gracza, o którym mówi @PolandBeast to za nic nie został on zbanowany. W ogóle sądze, że ta dyskusja nie powinna mieć miejsca. Demko powinno być rozpisane a koleś Odbanowany/ Zbanowany, a jeżeli UB Team nie jest 100% pewny, że czysty to Ban zostaje za Fake Account. Edytowane 19 Marca 2019 przez RyKoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Zamykam temat BANNED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi