Bane 64 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Nick: Bane Powód rezygnacji: Jako że większa część ekipy z cod'a w administracji zna powód mojej rezygnacji to i tutaj napiszę 25/26 kwietnia wyjeżdżam na ok. pół roku i nie będę miał jak wejść na serwer dlatego jestem zmuszony napisać rezygnację. Coś od siebie: Dzięki za wspólną zabawę przez ten okres, który z wami spędziłem :} jeszcze do was wrócę. 5 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Dzięki za udaną współpracę. Przyjmuję Powodzenia i z fartem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi