Bane 64 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Nick: Bane Powód rezygnacji: Jako że większa część ekipy z cod'a w administracji zna powód mojej rezygnacji to i tutaj napiszę 25/26 kwietnia wyjeżdżam na ok. pół roku i nie będę miał jak wejść na serwer dlatego jestem zmuszony napisać rezygnację. Coś od siebie: Dzięki za wspólną zabawę przez ten okres, który z wami spędziłem :} jeszcze do was wrócę. 5 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Dzięki za udaną współpracę. Przyjmuję Powodzenia i z fartem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi