bojanocw 2 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Witam wszedłem wczoraj na serwer po dłuższej przerwie zobaczyć co i jak .Dzisiaj ponownie chciałem wejść na serwer lecz dostałem perma xD Nie mam pojęcia za co .Możliwe ,że ktoś się pomylił . Nick:SzemranyWycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer:codLink do bana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zastosuj się do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanocw 2 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Jak można uchronić się przed takim banem? 1. Osoby posiadające slota (czyli także VIP), nie otrzymają takiego bana. Tyczy się to też adminów, bo oni także posiadają slota. 2. Osoby z kontami PRIME nie będą za to banowane, lecz ich połączenie zostanie zapisane. -> po kontakcie ze mną na PW Z tego co tutaj jest napisane nie powinienem dostać bana ,ponieważ posiadam VIPA na serwerze i status PRIME Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Napisz do @-_-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi