MichaL :) 4 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Oki thx ziom pomogleś mi bardzo dzieeki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akuty 1 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Więcej klas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Więcej klas No to podaj jakie byś chciał klasy. A nie napisałeś na odwal się. Nikt za Ciebie nie będzie wymyslał klasy bo ty tak chcesz. Jeśli chcesz jakąś nową klasę to ją wymyśl i ją tu podaj. Ps. Pewnie nabijasz posty do podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selfie 10 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 A moim zdaniem klas jest w sam raz i są proporcjonalne do siebie, tak więc nic dodać ani ująć Pozdro grube yolo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Witam, potrzeba matką wynalazków jest... Takteż latarki wyłączyć nam trzeba, przestudiowałem pradawne pisma z innych kultur(serwerów) i odnalazłem magiczny kod: W server.cfg zamień lub dopisz mp_flashlight 1 na mp_flashlight 0 Jeśli serwer posiada hasło RCON, komendy należy wpisywać w ten sposób: rcon komenda "wartość" 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Po co nowe klasy? Moim zdaniem przydalo by sie wiecej slotow chociaz do 20. A czapki popieram ^^ Edytowane 18 Stycznia 2015 przez UmciaaGumcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Czapek nie będzie. Nie wiem po co wrzucać pluginy co fps zjadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:PeZo:. 4 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 nowe rs'y może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Nasz serwer nie ma rs'ow przeciez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 A moze nowe mapy? 1.http://maps.cs-bg.info/maps/cs/3263/ 2.http://maps.cs-bg.info/maps/cs/3055/ 3.http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2590/ 4.http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2185/ 5.http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2128/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selfie 10 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 W sumie nowe mapki by się przydały do urozmaicenia jestem na TAK Mapka z 2 linku już jest na dr. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Prosze o wybaczenie nie wiedzialem ze jest jakby co moge jeszcze poszukac jak ktos chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiteez 1 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 to jest dobry pomysł z nowymi mapkami bo te co są w jeden dzień powtarzają się z 10 razy i to jest bardzo nudne ja jestem za i też mogę poszukać jakiś mapek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteAngel 17 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Do tego nowego sezonu ; Proponuje dać respa za 7000$ bo jest teraz trudniej , a za nim to 10000$ sie uzbiera u zwykłych graczy to troche poczekają; Ten exp w /s też troche zwiększyć , bo ja mam 23 lvl i tego expa prawie nie odczuwam to niechce wiedzieć co będzie po 100+, Teraz pare klas ; Ares - 300gravity , m4a1 , +15dmg ( zwykła ) Hp : 0 Wytrzymałość : 0 Kondycja : 0 Grawitacja : 0 Obrażenia : 0 Demeter - long jump co 3 sek , 250gravy , 50kondycji ( Premium za 7.38zł ) Zdrowie : 15 Wytrzymałość : 5 Kondycja : 0 Grawitacja : 0 Obrażenia : 0 Hefajstos - long jump co 2 sek , multijump , 150gravy , +25 obrażeń ( Premium za 11.07zł ) Zdrowie :0 Wytrzymałość : 15 Kondycja : 0 Grawitacja : 0 Obrażenia : 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Jak najbardziej nowe mapy i proponowałbym jeszcze wprowadzić cykl map a nie wybór bo każdy wybiera ciągle te same mapy i dodać nowe mapyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 zmienić nazwe tego Dedal bo zaraz będzie śmiech gimbusów na serwie >bo on gra pedałem Proponuje dodać klase Nazwa; jakaś grecka pała, nie znam mitologii a nie chce zepsuć Opis; Ma szanse na losową bron (Jeżeli się da, 80% na losowy pistolet , 70 % na losowy shotgun, 60% na losowy smg, 40% na losowy rifles , 40% na krowe, 30% na granaty) Jak by -_- takie coś wykombinował to by było super Unikat klasa Zdrowie; 0 Wytrzymalosc; 0 Kondycja; 20 Grawitacja; 15 Obrazenia; 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selfie 10 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) Do tego nowego sezonu ; Proponuje dać respa za 7000$ bo jest teraz trudniej , a za nim to 10000$ sie uzbiera u zwykłych graczy to troche poczekają; Ten exp w /s też troche zwiększyć , bo ja mam 23 lvl i tego expa prawie nie odczuwam to niechce wiedzieć co będzie po 100+, No to tak, co do respa dałbym nawet za 5000$, jeśli chodzi o exp zgodzę się z White ze przydało się zwiększyć. A co do klas to myślę że klasy są dobrze zbalansowane i nie ma co rozkminiać co najwyżej można dodać klasę 2x skoki bez bh @Siwy nie głupi pomysł Edytowane 9 Lutego 2015 przez Selfie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Ja bym dał 2x więcej kondy, żeby przy max statach znów było 800 a nie 400. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Nie przewiduję takich zmian. Prosiłem przecież o wypowiedzi czy wam pasuje ta wersja. Jak się nie przyjmie powrócimy do starej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Czy pasuje , pasuje ale opiekun dobrze by było jak by troche posłuchał jakie chcą gracze klasy, bo bardzo cienko z klasami 4(zwykłe) 2(od poziomu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Mi pasuje ta wersja i to nawet bardzo mozna ja zostawic szczegolnie ze mam wszystkie premki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selfie 10 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Tak pasuje opiekunie i bez spiny xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 @Siwy kminie nad dalszymi klasami i nie martw się biorę pod uwagę wszystkie propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Demeter - long jump co 3 sek , 250gravy , 50kondycji ( Premium za 7.38zł ) Zdrowie : 15 Wytrzymałość : 5 Kondycja : 0 Grawitacja : 0 Obrażenia : 0 Taka klasa to świetny pomysł! Pomyśl o niej Rias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Nie dałoby się zrobić aby żywi chatowali z martwymi? Na DR to nic strasznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi