Siom 30 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Postaram się do końca następnego tygodnia dodać z 15 nowych map i kilka wywalę starych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Nie dałoby rady wprowadzić coś żeby po no nwm dajmy na to 30 sekundach afk automatycznie zabijało? Niektórzy po prostu stawiają postać trochę dalej żeby ich nie spychało i przedłużają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 co wy na rs'y ? grało by się milej, przynajmniej mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Chciałem dodać ale Karol mówi że serwer jest zbyt przeciążony i nie da rady ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonpawlik 10 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 szkoda :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 @up dr_siano już dawno nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Proponuję komendę /zabronione, w ktorej zapisane oraz opisane będą wszystkie zabronione rzeczy np. Skracanie czy duch ponieważ wiele osób nie wie co to duch :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Mam na myśli dodać taką komende jak /regulamin Będzie tam opisane co wolno i co nie wolno oraz jakie bany, za co i na ile 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonpawlik 10 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Będzie moim zdaniem bardzo przydatne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 I najlepiej żebyś przed umieszczeniem na serwer wstawił na forum aby admini mogli dodać coś od siebie lub coś czego brakuje-po prostu żeby uzgodnić czy wszystko jest OK bo po co się męczyć 2x? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonpawlik 10 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 No Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ok macie nowy regulamin narazie tylko na forum potem może będzie na serwerze jeżeli wszyskie punkty będą jasne. Dodałem także na serwer że po 30 sek kickuje z gry jeżeli gracz się nie rusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Siom daj autorespawn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrRemix007 21 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Siom daj autorespawn Nie za dobry pomysł, ludzie zaczeli by sobie nabijać lvl itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 ale i tak wolno exp leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Ludzie już znaleźli sposób na te 30 sekund, jakiś łepek stanie na respie i położy coś na spacje i podskakuje -_-, tego się spodziewałem, że znajdą się takie łosie...Może wprowadzić czas na runde, bo widzę, że kiedy mija czas, runda toczy się dalej a afk poskakuje jak przeszczep... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Można by pomyśleć o tym Jeszcze poszukam na amxx może znajdę coś dobrego na takich ściemniaczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgred TERMINATOR 0 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 fajny pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Widać mamy za aktywnego użytkownika, na każdym serwerze się udziela wpisami "fajny pomysł" -_- .Jeszcze można zmniejszyć czas, grania na danej mapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 James, czasu grania raczej nie ma sensu ruszać- od tego jest RTV a jak tak to możnaby skrócić 10min, które trzeba przegrać na mapie aby móc wpisywać rtv do na przykład 5 . EDIT: DawciOo, James pisał o czasie "mapy" więc ja też się wypowiedziałem na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 ciapaty ale tu chodzi o czas rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Jeżeli chcecie można zmienić czas rtv na 5 minut.Na razie nie mam pomysłu oprócz banowania na osoby co afkują na respie.Czekam na wasze wypowiedzi co do 5 min rtv + czy chcecie zamiast tego radia na DR roundsoundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Mi tam radio lepiej pasuje. Jest różnorodnie. A rtv powinno być po 5 minutach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Jeżeli chcecie można zmienić czas rtv na 5 minut.Na razie nie mam pomysłu oprócz banowania na osoby co afkują na respie.Czekam na wasze wypowiedzi co do 5 min rtv + czy chcecie zamiast tego radia na DR roundsoundy Więc zróbmy ankietę Tutaj macie link do głosowania. Wyniki podamy wkrótce. http://www.interankiety.pl/interankieta/00fee4e6a3e43f32f7eb6ce7b3a8f8eb.xml EDIT: Jako pomysłodawca jestem za RTV po 5minutach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoksiQ 4 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 swietna propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi