Ilonez 779 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Nie można coś zrobić z tym hp zbugowanym? Co jakiś czas nie widzi mi się resetowanie całych statystyk przez jeden głupi punkt w hp ;s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
мαgιк 8 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Witam. Daję Propozycję. Propozycja o dodanie pluginu /mute. Dlatego,że często jak nie ma admina ktoś puszcza muzykę przez mikrofon. Żeby to jeszcze była jakaś w miarę muzyka którą da się posłuchać a to jakiś Chińskie no wiecie sami gów**. A więc prosiłbym o dodanie plugina /mute Plugin /mute: http://amxx.pl/topic/3976-mute-menu/ Plugin /wyscig: http://amxx.pl/topic/75689-deathrun-speedrun-wyscig/ i jeszcze do tego pluginu trzeba mieć ranking Plugin /rank , /top15 , /last , /best: http://amxx.pl/topic/47620-na-deathruna-staty-i-rank/ Za wyścig możemy dostać: dostajemy 3 zycia lub 10000$=1 /respawn na Cs-Classic Przy okazji jak szukałem pluginu /mute znalazłem jeszcze 1 plugin o nazwie wyścig . Pozdrawiam jeśli nie podoba wam się propozycja proszę pisać po niżej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Plugin mute spoko, plugin wyścig-NIEEEE. Zabawa w 3 darmowe życia i darmową kasę to jest zły pomysł, nwm na czym miałby polegać ten wyścig bo nie opisałeś dokładnie ale sądzę, że wygrywałyby największe lvl. Nasz serwer bawi się w respawn za 10k więc dodanie żyć zmieniłoby serwer diametralnie, jeszcze bardziej zmiejszyłyby się szanse małych lvl na dogonienie dużych(bo duże miałyby najcześciej darmową kasę i spawny). A plugin z /rank itp. po pierwsze: zrąbałby system ponieważ już mamy taki plugin i rank pokazuje liste najszybszych userów na danej mapie a sądzę, że plugin, który nam proponujesz zmieniłby to na ranking według ilości zabójstw czego byśmy nie chcieli. a po drugie: już jest taki, niestety komendy trzeba wpisywać 2x dlatego nie wszyscy wiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
мαgιк 8 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 W sumie racja wyścig to zły pomysł. Aa ... miał on polegać na rywalizacji niektórych graczy z sobą w tym kto szybciej przejdzie mapę. Jeśli ktoś nie chce brać udziału w wyścigu po prostu odrzuca daną propozycję ale to już nie ważne. To tak "wyścig + rank" odpana . Co do mute bardzo proszę aby dodać ten plugin bo na pewno się przyda. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Plugin /mute zostanie dodany na dniach lecz nie gwarantuje że zostanie na stałe.Raz dodałem takowy plugin który powodował crashe serwera więc wyjdzie w praniu czy zostanie Edit: Mute dodane czekam na dalsze propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
мαgιк 8 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Dziś na serwerze poproszono mnie abym dał 1 propozycję na forum o nazwie Trail . Ymm to tak. Trail jest to taki jakby pył który leci za tobą. Kolor tego "pyłu" lub czegoś innego można zmieniać. Jak i są też różne wzory tego traila każdy pewnie wie o co chodzi . komendy dla traila: trail 12 red, trail 5 blue, trail 5.5 aqua itd itd do od 1 do 12 numerki trailów . Plugin download: tutaj ludzie robili traila pod flagę r a więc link1: http://amxx.pl/topic/55398-przerobienie-pluginu-trail/?hl=%2Bplugin+%2Btrail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Mnie sie to podobalo, Sioma decyzja czy dodac czy moze nie bo bedzie zamulac serwer kolejny plugin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Narazie tego nie dodam.Gdy Karol wróci to wtedy zastanowię się z nim czy dodać czy nie.Jak dla mnie jest to zbędny "bajer" i to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Proponuję ustawienie komendy sv_alltalk na 1 aby żywi mogli porozumiewać się z poległymi poprzez chat. Według moich informacji wystarczy tylko komenda sv_alltalk 1, nie trzeba żadnych pluginów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Czekam na wypowiedzi co do komendy sv_alltalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 zgadzam się z ciapatymurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Ja też się zgadzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
мαgιк 8 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Również jestem Za co do propozycji Ciapatego. Daję propozycję dodanie o dodanie map: Kto ma jakąś fajną mapę niech daje posta link do pobrania mapy itd Moja propozycja mapy: Deathrun_arctic wiem,że ma błędy ale może da się ją przerobić link do downloadu: brak sory net mi laguje . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Co do map to macie osobny temat. sv_alltalk poprawiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Ja bym proponował zmniejszyć czas gdzie exp jest x2 z godziny 22 na godzinę 21. Teraz mało ludzi gra w tygodniu i nawet po tej 22 jest może 5 graczy. Exp i tak jakoś kolorowo nie leci więc prosiłbym o zmianę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetka 12 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Hmmm,,, może dodajcie skiny noża do poszczególnych klas kiedyś grałem na takim serwerze chyba też 2k lv i tam był taki fajny miecz samuraja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpsBrakNicku 7 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Czapki dodaj smiesznie bedzie wyglądac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Czapki odpadają - zżera fps'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpsBrakNicku 7 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Aha to chyba że ale te noże mozna dodac ciekawie brzmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Jeśli chodzi o nóż to proponowałem to dzisiaj Redneckowi. Moja propozycja na skin noża http://cs.gamebanana.com/skins/134109 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpsBrakNicku 7 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 No fajny jaskier mi sie podoba Jestem za + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 A może traile ? te kolorowe "ogony" za tobą Propozycja pluginu, neobans tak jak jest na reszcie serwerów. Jest problem z niektórymi osobami, ponieważ nie ma ich jak zbanować, nawet przez amxbans nie wszedł by ban. No i propozycja klasy a nawet 3 klas. (jako iż są 1500 i 3000, którymi chyba nikt nie gra jeszcze Nazwa klasy: Skoczek Wymagany poziom: 1000 Opis: Ma szanse na ponowne odrodzenie [1/3]-4 Statystyki Zdrowie: 0 Wytrzymałość: 0 Kondycja: 0 Obrażenia: 0 Grawitacja: 175 (odpowiednik popierdolka - 150 konda) Nazwa klasy: [do wyboru] Wymagany poziom: 500 Opis: [Jeżeli sie da] - ma 1/5 na odbicie ciosu Statystyki Zdrowie: 50 Wytrzymałość: 25 Kondycja: 0 Obrażenia: 0 Grawitacja: 0 Nazwa klasy: [do wyboru] Opis: Ma dodatkowy skok, dostaje więcej kasy na start. Statystyki Zdrowie: 0 Wytrzymałość: 0 Kondycja: 0 Obrażenia: 100 Grawitacja: 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 @Siwy ja gram gravitionem xd Moim zdaniem nie ma sensu dodawac wiecej klas ludzie i tak graja odlotkiem lub premkami. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpsBrakNicku 7 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Zgadzam Się z tobą miverse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 To może pora dodać klasy, dzięki którym nie tylko te będą grane ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi