kadabraelise 14 Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Nick:JUGLE CUGLE Wycinek z konsoli(bez IP)*: Ban Reason: Pomaganie w misjach Ban End: 06-06-2019 16:30 Server: ★EVENT XP★ COD 128TR ★Cs-Classic.pl★ !ws ★ Call of Duty ★Link do bana:https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:199763198&advType=steamid&Submit Witam jakież było moje zdziwienie kiedy próbując dostać się na serwer ukazał się moim oczom ban. Po wejściu na sourcebans ukazał mi się ban na dwa tygodnie. A teraz do sedna. 1.Nie ma takiego punktu w regulaminie który zakazuje pomocy w misjach. Więc na tej płaszczyźnie powinienem dostać unbana. Proszę o unbana bo jeśli chodzi o pomaganie w misjach to niema takiego punktu w regulaminie.2.3. Zakaz expienia się nawzajem z przyjacielem ( on daje Ci się zabijać a Ty jemu ) [ban na 1 dzień / Ban na 1 Tydzień] A jeśli ban był wydany na powyższy punkt to proszę o zmniejszenie kary do 1 dnia bo jest to moje pierwsze przewinienie i nie powinno być traktowane jak powtarzalne łamanie regulaminu (co z reguły skutkuje większym banem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Ok już zmniejszam bana... Oh wait. NIe lubię oszustów, mogę tylko zwiększyć. Nie pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 XD? Czy ty w ogóle wiesz co piszesz? Pomagaliście sobie w nabijaniu lvl'a, aby potem być lepszym od innych graczy, co jest niedopuszczalne. Taryfikator banów jest od tego aby kierować się nim ale nie w 100%, za chamstwo można dać od razu najwyższą karę. Sprawę zamykam i ban zostaje, bo dla mnie jest to śmieszne, że ty się próbujesz odwołać od zasłużonego bana, a wraz z opiekunami i innymi admini przedyskutowaliśmy całą sytuację. @-_- @Mahesvara2 @RyKoS jak będziecie chcieli to zmienicie długość 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi