fifucz3k 3 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 (edytowane) 1. Twój Nick:Fifucz3k 2. Kto zawinił? (admin/gracz):gracz 3. Nick oskarżonego:Sebastian OCB 4. Steam_ID oskarżonego:STEAM_0:0:463700017 5. Data i godzina zdarzenia:godzina około 21:10 08.06.2019 6. Mapa:jb_leaderminecraft 7. Opis sytuacji:Sebastian podczas gry w ct nie posiadając mikrofonu w jednej z rund zabił kilka osób i ożywiłem ich po przyjściu ich z cel zabił wszystkich tt którzy byli na obrębie lasera bez żadnego powodu 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie):http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_leaderminecraft-1560020888-1560024266.zip świadkowie:Norym,Cyprian 9. Wynik/numer rundy/czas:runda 4 wynik 1:2 czas około 15:10 Edytowane 8 Czerwca 2019 przez fifucz3k poprawka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddgdh 4 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Byłem przy sytuacji, Sebastian już pare razy wchodził do ct nie ogarniając regulaminu i jedyne co robił to zabijał i biegał po mapie. I po dzisiejszym zdarzeniu, gdy zabił większość tt wyszedł z serwera. Moim zdaniem, gdyby to zrobił przypadkowo czy coś przeprosiłby, albo coś powiedział, ale jak widać na demku gracz miał to gdzieś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scroll 358 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Oglądnąłem demko i wyraźnie widać, że chciał zepsuć grę innym. Był w CT bez mikrofonu i freekillował w jednej rundzie oraz zabijał ożywionych. Jak fifuczek dał hs i nie mógł Sebastian już zabijać TT to po prostu wyszedł. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hangetsu 143 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Sebastian po raz kolejny wchodzi na serwer robiąc mass freekille i ewidentnie miał na celu psuć zabawę innym. Przy sytuacji nie byłem natomiast demko oglądałem. Całe szczęście Fifuczek dobrze zareagował i nie pozwolił dalej Sebastianowi na łamanie regulaminu dając zabawę. Po całym zajściu Sebastian wyszedł z gry i do końca mapy się nie pojawił na serwerze. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Co mam powiedzieć, no potwiedziło się to co napisaliście. Gracz otrzyma bana na tydzien i permbana na CT bez możliwośći odwołania się. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi