Elegancki Memek 54 Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 1. Twój Nick: Memek 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Gracz 3. Nick oskarżonego: Renember Zjem Ci Taboret 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:1:103191233 5. Data i godzina zdarzenia: 21:45 6. Mapa: jb_new_chernobyl 7. Opis sytuacji: Ostatnia runda, rozpoczął się killday - rozmawiałem sobie z Panem o nicku z1xu, żeby wbić na TeamSpeaka. Oskarżony próbował dopytać się gdzie wbić na TS. Powiedziałem mu wtedy, żeby on tam lepiej nie wbijał i zaraz po tym Z1xu dodał, że tylko "emeryci". Przedstawiony osobnik w momencie dodał swój tekst; "zamknij łeb", którym prowokował mnie wcześniej i nie został ukarany przez Admina, który widział całą wcześniej sytuacje kilka godzin wcześniej. Gdy wygrałem Killdaya dostałem życzenie, wybrałem pojedynek Scouty NOSCOPE. Zabiłem jednego strażnika gdzie potem miałem pojedynek z oskarżonym, pytał się czy to Scoupy - powiedziałem mu, że to są noscopy, lecz ewidetnie osobnik nie posłuchał mnie i wprost użył celownika. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie):http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_new_chernobyl-1564081077-1564083709.zip 9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas: 5 runda to była piątek. Prowokacje na początku i na końcu przy życzeniu popełnienie Freekilla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio 147 Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 1 minutę temu, Elegancki Memek napisał: Przedstawiony osobnik w momencie dodał swój tekst; "zamknij łeb", którym prowokował mnie wcześniej i nie został ukarany przez Admina, który widział całą wcześniej sytuacje kilka godzin wcześniej. Odniosę się do tego, więc ukrałem was obu ostrzeżeniem, więc do czego dążysz tym wpisem? Wyjaśniłem ci wszystko na teamspeaku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hangetsu 143 Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Okej, podsumowując demko. Nie było nikogo z administracji na serwerze. Renember za to "zamknij ryj" według mnie by dostał jedynie ostrzeżenie, temat nie był ciągnięty dalej. Od razu po tym uniosłeś się i sytuacja wyglądała, jak by ten dialog miał prowokować do napisania skargi do Renembera. Mimo wszystko skarga odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hangetsu 143 Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi