Czesio 147 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Nick: Czesio Powód rezygnacji: Brak jakichkolwiek chęci do jb Cos od siebie: Chciałbym z tego miejsca podziękować całej administracji jb, z która miałem okazję współpracować, za wspólnie spędzony czas na serwerze. W szczególności chciałbym podziękować @Gemciu za przyjęcie mnie do administracji. Nadszedł mój koniec z jb, granie tego trybu wiecznie nie ma sensu. Przez pewne osoby odechciewało mi się wchodzić na serwer, jak tylko pisali do mnie, i zawracali dupe byle czym, czymś co nawet nie było powodem, żeby administrator musiał reagować. Na tska będę wbijał do was @offen@Makselele@kRR@Gemciu. Czasem w coś pogramy . No to do zobaczenia, już nie na jb. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 To mnie zaskoczyłeś. Mogłeś chociaż pogadać Trzymaj się, przyjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi