Czesio 147 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Nick: Czesio Powód rezygnacji: Brak jakichkolwiek chęci do jb Cos od siebie: Chciałbym z tego miejsca podziękować całej administracji jb, z która miałem okazję współpracować, za wspólnie spędzony czas na serwerze. W szczególności chciałbym podziękować @Gemciu za przyjęcie mnie do administracji. Nadszedł mój koniec z jb, granie tego trybu wiecznie nie ma sensu. Przez pewne osoby odechciewało mi się wchodzić na serwer, jak tylko pisali do mnie, i zawracali dupe byle czym, czymś co nawet nie było powodem, żeby administrator musiał reagować. Na tska będę wbijał do was @offen@Makselele@kRR@Gemciu. Czasem w coś pogramy . No to do zobaczenia, już nie na jb. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 To mnie zaskoczyłeś. Mogłeś chociaż pogadać Trzymaj się, przyjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi