barteooo 0 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Cześć. Mam problem. Po włączeniu csa albo pokazuje mi się czarny ekran i widzę tylko kursor ( sterując nim slysze dzwieki jak na cos najezdzam ale ekran czarny) albo włącza mi sie gra, widzę normalnie postać menu wyboru itd. i na cokolwiek kliknę to gra sie zwiesza i ni cie mogę zrobić. To nie wina kompa Nowo zzakupiony rtx2070 ryzen 7 2700 wiec nie pytać o podzespoły kompa... inne gry bardziej wymagające śmigają bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Najłatwiej chyba sprawdzić spójność plików gry lub zrobić reinstal csa, miałem podobną sytuacje i pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteooo 0 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Próbowałem i nic nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 (edytowane) Re-install sterowników karty graficznej Edytowane 24 Sierpnia 2019 przez SzeregowiecPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteooo 0 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Tez próbowałem wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Problem tylko w cs czy w innych grach też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteooo 0 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Tylko w csie. Inne gierki , tak jak pisałem działają bezproblemowo. Kompik ma 1 miesiąc i nic wsm nie ściągałem oprócz steama i epic games i origina. Próbowałem tez odpalac bez antywirusa ale nic nie dało. Nie mam pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medve 497 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Sprawdzałeś opcję uruchamiana? Może tam coś jest. A wyświetla Ci się po włączeniu komputera jakiś komunikat typu "nie można odnaleźć pliku xyz"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteooo 0 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Nic się nie wyświetla a co do opcji uruchamiania to szperałem tam i nic mi w oko nie wpadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Spróbuj uruchomić csa tak: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteooo 0 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Spróbowałem. Teraz jak odpalam csa, przez chwile (5-10s) czrny ekran po czym wyskakuje error(screen) Może coś innego tam zaznaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Możesz odznaczyć optymalizowanie pełno ekranowe. Chciałem właśnie, żeby wyskoczył ten błąd. Masz problem z DX. Najpierw przeinstaluj DX 9 i ustaw w parametrach startowych gry: -dxlevel 90 Jeżeli tylko to nie zadziała to kolejny reinstall i zrób wtedy to z tego poradnika: lub tego (mniejsza szansa na naprawę raczej): Update: I've received a reply on my question.Thank you for contacting Steam Support.We apologize for the delay.Please exit Steam and go to the folder called C:\Program Files\Steam\ (this is the default location for a Steam installation - if you set a different installation directory, you will need to browse to it).Delete all of the files in this folder except:- Steamapps and Userdata folders- Steam.exe (this file is listed as an application and features the black and white Steam logo)Restart your computer.Then, launch Steam.exe from within the Steam installation folder, and not from a pre-existing shortcut.With Steam running, re-test the original issue.Note: This process will not affect your currently installed games.Additionally, please complete this process for your installed game(s):Title: Verifying Game Cache Files (GCF)Link: http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2037-QEUH-3335NOTE: There may be files that fail to validate. This is normal and can be ignored.# This shows that the problem is not with the game but with Steam, correct?I am running CS:GO from a seperate hard drive, steam is on the usual C:\Program Files (x86) \Steam etc..After validating the files, 2 files were downloaded.Let's hope this fixes it. Na 99,9% ten link z YouTube powinien załatwić sprawę, lub po prostu wpisz ten błąd w google i dokładnie znajdź rozwiązanie, ale to idzie w kierunku tego rozwiązania z YT. Daj znać czy zrobiłeś i czy zadziałało. TYLKO ZRÓB OSTROŻNIE I DOKŁADNIE! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteooo 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zrobiłem ten poradnik zanim odpisałeś(ten sam filmik) i 1:35 nie mam tego pliku VIDEO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Usuń folder userdata. Następnie wejdź w "...\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo" usuń foldery: - bin - cache - cfg - materials - models - panorama - scripts Następnie odpal steam, sprawdź spójność plików gry (cs go). Następnie spróbuj włączyć (nawet jak się wywali to spoko). Po tym powinno utworzyć Ci nowy userdata, wejdź do tego folderu i powinieneś mieć utworzony ten plik video / video1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteooo 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Jedyne pliki jakie mam po tym co kazales zrobić = (screen) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 No to masz video przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteooo 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Tak ale gościu ma dwa pliki; tzn. video i video1 i wchodzi w video1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 17 minut temu, barteooo napisał: Tak ale gościu ma dwa pliki; tzn. video i video1 i wchodzi w video1 Bo to na cel filmiku itd, ale jak zrobisz to co on w "video", to będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteooo 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 spróbuję i dam znać WSZYSTKO DZIAŁA. Dzięki wielkie ! !! Temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi