BotMandi 0 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 (edytowane) Nick: MandiWycinek z konsoli(bez IP)*: Disconnect: Mandi zostałeś zbanowany na serwerze! Powód Bana: aimlock Koniec Bana: 26-08-2019 22:29 Serwer: ★RESET★ COD 128TR ★Cs-Classic.pl★ !ws ★ Call of Duty ★ https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:503149440&advType=steamid&Submit Witam witam, po "długo godzinnej " bitwie o 3k expa wyleciałem przez powyższy powód. Pozdrawiam wszystkich. Edytowane 26 Sierpnia 2019 przez BotMandi 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 (edytowane) @szum1x ? demko proszę i rozpisz je. Edytowane 26 Sierpnia 2019 przez Peter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szum1x 10 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 (edytowane) Demko: http://414339.node92.pukawka.pl/dem-de_dust2-1566850775-1566852344.zip A więc tak: Rozgrzewka. Po samej rozgrzewce widać, że ten celownik nie lata tak jak powinien, coś w stylu źle skonfigurowanego aima. Runda 1. 00:48 - to samo co w rozgrzewce. 01:18 - również to samo Runda 2. 02:15 - identyczna sytuacja co w rozgrzewce i rudzie 1. Dalej nie widzę sensu rozpisywania demka. Wystarczy zobaczyć samą rozgrzewkę i każdy gracz raczej się domyśli że miałeś jakieś niedozwolone wspomagacze. Według mnie grałeś nieczysto i dlatego nałożyłem bana. Mogę się mylić, ale według mnie ban w 100% słuszny. Dodatkowo skonsultowałem się z innym administratorem, który był na serwerze też. Jednogłośnie stwierdziliśmy, że ban się należy. Edit 1. @BotMandi zwróciłem uwagę i powiem Ci, że u innych ta broń nie zachowuje się tak samo jak u Ciebie. Edytowane 26 Sierpnia 2019 przez szum1x 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BotMandi 0 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 "Po samej rozgrzewce widać, że ten celownik nie lata tak jak powinien" proszę zwróć uwagę jak zachowują się bronie innych graczy "specnaz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 (edytowane) 9 minut temu, BotMandi napisał: "Po samej rozgrzewce widać, że ten celownik nie lata tak jak powinien" proszę zwróć uwagę jak zachowują się bronie innych graczy "specnaz" Nie powiesz mi że przeskoczenie celownika na gracza w TT po zakończonej rozgrzewce gdzie nie można niczym ruszać, jedynie co to możesz wywalić broń było spowodowane jakimś błędem w klasie którego zapewne nie ma xD @BotMandi O czym Ty mówisz teraz? Nie rozumiesz że gra była zatrzymana całkowicie? Były zablokowane jakiekolwiek ruchy które można wykonywać jako NORMALNY gracz na serwerze. Więc nie wiem co ma płynność w grze do tego gdy ktoś jest CAŁKOWICIE "zamrożony" a i tak rusza celownikiem na przeciwnika ;3 Edytowane 26 Sierpnia 2019 przez DonSalerii 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sayonaraa 7 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 @DonSalerii też zauważyłem ten ruch jak z bramy celownik przeskoczył mu na klatkę piersiową przeciwnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BotMandi 0 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Pozostawmy to ocenie ludziom którzy obejrzeli tysiące demek. Kazdy wie ze demo i jego płynność nigdy nie dorówna płynności w grze 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 To ja obejrzałem tysiące demek, ale nie będę się rozpisywał. Tylko przedstawię w skrócie co widziałem faktycznie na GOTV. Resztą niech zajmą się Admini, oraz UBT. Filmik z sytuacji (u innych graczy takie przeskakiwanie na GOTV nie występuje jak u Ciebie, po zamrożeniu graczy również 0 ruchu):https://drive.google.com/file/d/1EFNqRunYhV4ki3dYeu9Ho2SYM8YjvfYs/view 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Ja również obejrzałem demko, i oprócz rozgrzewki było wiele innych fajnych TIKÓW NERWOWYCH (CHYBA XD) więc ban zostaje i nie ma co gadać. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi