FajtereK 0 Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Cześć, kiedyś grałem na serwerach u was a dokładniej na Deathrun. Z tego co pamiętam były klasy jeszcze skoczek lub odlotek, wbijało się lvl powoli i nie było chyba maksymalnego poziomu. Chce się dowiedzieć czy paczka która była na tym serwerze to była paczka Unikat, czy robiona na zlecenie. Tutaj daje filmik jak wyglądał serwer mniej więcej jak grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Mówiąc szczerze taką paczkę idzie zrobić łatwo, bo wszystkie pluginy znajdziesz na necie, jedynie przerobić musiałbyś właśnie system klas i exp, co w sumie trudne nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Października 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 To wszystko to przeróbka danych silników oraz niektóre własne. Wiadomym jest, że klasy czy tam statystyki (jesli mnie pamięć nie myli), to nasze własne dodatki, ale nie uważam by był to jakiś autorski projekt. Na pewno nie znajdziesz nigdzie nic podobnego w 100% Jeszcze dodam, że ja w pewnymn momencie przestałem się zajmować tym serwerem od strony technicznej. Ci dwaj ponownie odwalali tam kawał dobrej roboty @OptimusPrim oraz @Machwes w przeciągu ostatniego roku (jak nie więcej) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi