Lukrowy_plemnik 28 Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Typ Pracy: SygnaturaWymiary: Pod forumRender, Stock: DowolnieNapis/y: Jurek, Cs.classic.pl, Admin COD201, Tematyka: Sporty walki, Może być jakaś fajna panna, może też być dowolna inna tematyka, jak Wam przypasuje Kolorystka:dowolneInne: Plus za każdą pracę, fajnie by było jakby to był Gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 (edytowane) Edytowane 5 Listopada 2019 przez WhiteBlood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukrowy_plemnik 28 Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Do zamknięcia, kocham Cię ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukrowy_plemnik 28 Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Wybrana sygnatura nie jest zgodna z Regulaminem. Zmniejszysz ją ciut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Proste, ze mogę zmniejszyć, lecz sygnatura spełnia wymagania 550 x 200. Możliwe, że próbowałeś dodać więcej niż jedną grafikę? Sprawdzałeś czy na czysto możesz ją wrzucić (bez żadnych napisów i innych grafik). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukrowy_plemnik 28 Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 3 godziny temu, WhiteBlood napisał: Proste, ze mogę zmniejszyć, lecz sygnatura spełnia wymagania 550 x 200. Możliwe, że próbowałeś dodać więcej niż jedną grafikę? Sprawdzałeś czy na czysto możesz ją wrzucić (bez żadnych napisów i innych grafik). Próbowałem wrzucić dwie ; tą co mam teraz i tą Twoją. Myślałem, że problem jest w gifie, ale jednak w tej zrobionej przez Ciebie. Nie chce jej przepuścić, wyskakuje komunikat, że max 500x200 :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 6 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Aaaa dobra w regulaminie jest 550 x 200 więc xD Masz taką zgodną z uprawnieniami: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukrowy_plemnik 28 Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Oki, zamykaj, dziękuję pięknie 💖💖 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje zlecenie zostało wykonane. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi