Edekk 50 Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Nick:Edek Powód rezygnacji:Postanowiłem zrezygnować z miejsca admina,gdyż uświadomiłem sobie,że to nie jest dla mnie. Coś od siebie:Dziękuję wszystkim administratorom z serwera COD za ten czas w którym były kłótnie a także gdy było zabawnie! Jesteście najlepsi naprawdę ❤️ 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz2623 39 Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Wypowiem się i może zaakceptujecie mój post. Edek jesli chodzi o to: "dlaczego koleś dostał perma jak wpisalem sm_ban nick 30 strzelanie na duchu kurwa wytłumaczcie mi to drugi raz juz tak mam jakby co to '':)'' to jego nic" Jedna pomyłka o niczym nie świadczy, jesteś dobrym adminem. Bardzo dużo grasz - a własnie takich osób potrzeba temu serwerowi. Przemyśl to jeszcze i nie skreślaj siebie po jednym błędzie Jesli już się zdarzyło to możesz śmiało pisać do mnie pw, zdejme perma, dam 30min i po sprawie Nie wiem czy tylko dlatego ale jeśli tak to chciałem powiedzieć że jesteśmy drużyną i zawsze pomogę, wystarczy dac znać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Listopada 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 4 godziny temu, lukasz2623 napisał: "dlaczego koleś dostał perma jak wpisalem sm_ban nick 30 strzelanie na duchu kurwa wytłumaczcie mi to drugi raz juz tak mam jakby co to '':)'' to jego nic" Edek rezygnuje, bo przy banowaniu zapomniał o cudzysłowie? 4 godziny temu, lukasz2623 napisał: sm_ban nick 30 strzelanie na duchu bo komenda ma swoje wartości, których tych stworzyłeś aż 5. Jeżeli komenda sm_ban pozwala na 3 wartości, a Ty wpisujesz 5, to dojdzie po prostu do błędu, stąd banowanie od zawsze powinno wyglądać tak sm_ban "wartosc_1" "wartosc_2" "wartosc_3", tak by w sytuacji gdy nazwa jest dwuczłonowa, np: powód "Obraza gracza" nie doszło do błędu, bo gdy ktoś zbanuje to w ten sposób sm_ban "NICK/#ID" "CZAS" "Obraza gracza" To wszystko jest ok, ale jak już wpisze sm_ban Nick/#ID CZAS Obraza gracza To Obraza i Gracz są osobnymi wartościami, a nie wspólnymi i wydaje mi się to dość logiczne, bo skąd "serwer" ma wiedzieć o co chodzi danej osobie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 No trochę szkoda, ale jak wszystko przemyślałeś i nie chcesz sobie dać trochę więcej czasu to nie będę ludzi zmuszał żeby zostawali na siłę. Dzięki za pomoc w pilnowaniu serwera Rezygnacja przyjęta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 (edytowane) Rezygnacja przyjęta z żalem. Edytowane 10 Listopada 2019 przez RyKoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukrowy_plemnik 28 Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 @Edekk Nigdy nie zapomnę wspólnego śmiania się na serwerze, zwykłych mixach czy teamspeaku 💞 W moich oczach zawsze będziesz mega pozytywnym i uśmiechniętym gościem pomimo problemów z matematyka i przyrką! Tez Ci serdecznie dziękuję 💗 Do zobaczenia na serwerze Bobku! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Listopada 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi