lukasz2623 39 Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Nick: lukasz2623 / LukaszOwy Powód rezygnacji: Sianie plotek przez administratora serwera oraz rozpowiadanie rzeczy które nie miały miejsca. Co za tym idzie, tworzenie wokół mojej osoby złej otoczki - która została w całości zmyślona przez w/w osobę i kilku innych graczy / byłych adminów Cod 201. Cos od siebie: Aby nie pisać dwa razy, to wrzucę na ogólny i tak już u Właściciela zapowiedziałem dziś rezygnację. Dzięki wszystkim za wspólnie spędzony czas, rezygnuję z rangi UBT oraz admina 201. Dawałem z siebie wszystko co mogłem. Na forum praktycznie cały czas aktywny aby szybko rozwiązywać prośby o UB. Na serwerze równiez jako admin starałem się sprawować jak najlepiej, pomagać serwerowi pomysłem, aktywnością i ogólnie starać sie działać jak najlepiej dla projektu 201 lv. Myślę, że dopiero z czasem niektórzy zobaczą kto jest gwiazdeczką która tylko narzeka, nic nie robi, tworzy złą atmosferę w środku administracji i graczy a kto tak naprawdę był świeżą osobą na CsC ale bezinteresownie dawał z siebie 100% Teraz rzadko kiedy trafiają się osoby chcące naprawdę coś pomóc i zmienic. Na tym forum jak i na serwerze na którym grałem są świetni ludzie, bardzo fajnie mi się z Wami spędzało czas. Przykro mi, że tylko tyle to trwało bo tak naprawdę miałem nadzieję zostać tu na zawsze ale cóż nie lubię takich sytuacji o których wspomniałem wyżej lecz szczegóły zostawiam dla siebie. Dzięki, powodzenia, oby sieć płynęła dalej do przodu i wszystko się rozwijało bo @RyKoS @Mahesvara2 @-_- robicie dobrą robotę Doceniajcie tych którzy pracują, walczcie z tymi którzy narzekają, sieją plotki i wszystko negują. Cześć! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Listopada 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi