lukasz2623 39 Opublikowano 16 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Nick: lukasz2623 / LukaszOwy Powód rezygnacji: Sianie plotek przez administratora serwera oraz rozpowiadanie rzeczy które nie miały miejsca. Co za tym idzie, tworzenie wokół mojej osoby złej otoczki - która została w całości zmyślona przez w/w osobę i kilku innych graczy / byłych adminów Cod 201. Cos od siebie: Aby nie pisać dwa razy, to wrzucę na ogólny i tak już u Właściciela zapowiedziałem dziś rezygnację. Dzięki wszystkim za wspólnie spędzony czas, rezygnuję z rangi UBT oraz admina 201. Dawałem z siebie wszystko co mogłem. Na forum praktycznie cały czas aktywny aby szybko rozwiązywać prośby o UB. Na serwerze równiez jako admin starałem się sprawować jak najlepiej, pomagać serwerowi pomysłem, aktywnością i ogólnie starać sie działać jak najlepiej dla projektu 201 lv. Myślę, że dopiero z czasem niektórzy zobaczą kto jest gwiazdeczką która tylko narzeka, nic nie robi, tworzy złą atmosferę w środku administracji i graczy a kto tak naprawdę był świeżą osobą na CsC ale bezinteresownie dawał z siebie 100% Teraz rzadko kiedy trafiają się osoby chcące naprawdę coś pomóc i zmienic. Na tym forum jak i na serwerze na którym grałem są świetni ludzie, bardzo fajnie mi się z Wami spędzało czas. Przykro mi, że tylko tyle to trwało bo tak naprawdę miałem nadzieję zostać tu na zawsze ale cóż nie lubię takich sytuacji o których wspomniałem wyżej lecz szczegóły zostawiam dla siebie. Dzięki, powodzenia, oby sieć płynęła dalej do przodu i wszystko się rozwijało bo @RyKoS @Mahesvara2 @-_- robicie dobrą robotę Doceniajcie tych którzy pracują, walczcie z tymi którzy narzekają, sieją plotki i wszystko negują. Cześć! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 16 Listopada 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi