PortiZ 219 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 (edytowane) Nick na forum: PortiZ Wiek: 20 Staż na Forum: od 22.08.2017 Doświadczenie jako Grafik: Zaczęło to się tak: Oberzałem sobie tutorial, jak zrobić fajny awatar i go zrobiłem...Wyszedł super. Gdy na tutejszym serwerze JB, niektórzy chwalili mnie za pracę, zaproponowałem im tez zrobić takie awatary. Wtedy jeszcze nie wiedziałem że na forum jest taki dział (zlecenia). Gdy wróciłem na serwer/ forum około 5 miesięcy temu, odkryłem ten dział i zacząłem robić zlecenia na forum. Oprócz awatarów i sygnaturek, także robiłem kiedyś strony internetowe dla znajomych, ale w sumie chyba było ich tylko 2...dla firmy malarzy i dla firmy mojej mamy xD Program w jakim pracujesz: Najlepszymi darmowymi programami, czyli Gimp i Paint.net Dlaczego ty?(Kilka argumentów): Po rezygnacji legendarnego grafika Whiteblood pomyślałem że przyda się grafik na forum. Myślę, że się nadaje, bo jestem kreatywny i staram się przy każdej pracy, aby była jak najlepsza i podobała się danej osobie. Kilka przykładowych prac(najmniej 5): Link do 10 zleceń wykonanych przez Ciebie: Edytowane 14 Grudnia 2019 przez PortiZ 8 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Grafiki nie są najlepsze, bo za bardzo kreatywny próbujesz być i wygodzi taka "papka" - nie ujmując Ci oczywiście. Za same grafiki na rangę według mnie nie zasługujesz, ale patrząc na to, że nie ma grafików, a ty jesteś aktywny w dziale i starasz się, dałbym Ci szansę. Może będziesz dzięki temu jeszcze bardziej zmotywowany i poduczysz się bardziej. Ode mnie dostajesz przepustkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi