SnuFFy 1 119 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Tu macie link do filmiku jak ktoś jeszcze nie widział, ma on trzy dni. No po prostu genialny, połączenie takiego modern podcastu z roastem i memami to jest cudo stworzone przez Gargamela, nie raz musiałem pauzować film, żeby się wyśmiać i oglądać dalej, zapraszam do oglądania! 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slajdEN 296 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kRR 172 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Jeden z lepszych filmików na YT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Ja nadal się zastanawiam czemu on prowadzi nadal DDTVN? Niby walczą z patologią i nieodpowiednimi zachowaniami, ale patrząc na całą tą farsę, to chyba są ślepi. Może jakby ktoś ich pozwał, to by było ciekawie. W tym momencie to festiwal żenady. Filmik obejrzałam jeszcze tego samego dnia po publikacji. To co tu Gargamel zawarł jest kwintesencją całej głupoty jaką pokazał Chajzer i nieudolności osób odpowiedzialnych za jego wizerunek, albo chociaż wizerunek stacji. Chyba ktoś tu śpi. xD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huczin 301 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 A ja się zastanawiam tylko, czemu ten film nie był ani razu na karcie "na czasie" z tak dobrą oglądalnością, a można znaleźć tam filmiki, których ilość wyświetleń w tym samym okresie czasu jest dużo mniejsza. Ktoś mi to wytłumaczy? Filmik zacny, a nowe energole od Chajzera są tak zajebiste, że można dostać ataku paniki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 109 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Jak wy możecie tak oczerniać naszego kochanego Filipka ;<<< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi