skripe 0 Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 (edited) Nick:skripeWycinek z konsoli(bez IP)*: nie wiem o co z tym chodziSerwer: JailBreakLink do bana:http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:533135306&advType=steamid&Submit Generalnie sprawa wygląda tak: Ostatnio dostałem bana za kulturę na 1 dzień. Pograłem sobie nie obrażając nikogo przez jakoś 2 dni, otrzymałem kolejnego bana od admina którego nie widziałem ani razu na serwerze odkąd tu gram, a gram tu już całkiem sporo. Od ostatniego bana za obrazę, nie obraziłem nikogo, oraz w powodzie bana było też napisane ,,kultura'' , każdy przeklinał itp, a tylko ja zostaje za takie coś ukarany. Ban został nałożony na długość 2 dni, co według mnie jest niesłuszne. Nie mówię że jestem święty, bo czasem przeklinam, ale bez przesady nie mam 12 lat, i potrafię się opanować jak trzeba ze słownictwem, ludzie tam wyzywają się nawzajem i nawet mute nie dostaną a ja od razu na wjeździe bana na 2 dni dostaje, ciekawie. Tyle ode mnie, mam nadzieję że dostanę ub. Edited February 15, 2020 by skripe Link to comment Share on other sites More sharing options...
offen 1,143 Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 (edited) http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_spy_vs_spy_beta7-1581782578-1581785182.zip Tutaj masz jeden z przykładów twojego zachowania. Obrażasz, nie potrafisz kulturalnie się zachować. Nie jest to 1 raz. Gdy jest jakiś admin na serwerze to nawet się słowem nie odezwiesz a gdy nie ma nikogo z administracji to się odpalasz. Jeżeli widzisz kogoś kto się wyzywa to złóż na niego skargę a nie piszesz o tym w podaniu o ub. Bo z tego co napisałeś wynika "skoro inni mogą to ja też" i to jest bez sensu. /// Nie wiem czy notoryczne wyzywanie i przeklinanie było dla beki czy nie ale jeżeli dostałeś już za takie coś bana i dalej sobie z tego nic nie robisz to ja nie mam zamiaru banować dalej na 30 min. Jeżeli ktoś puści jakąś wiązankę raz na jakiś czas to jestem w stanie dać mu na te 30 do 240 min w zależności od sytuacji ale za każdym razem jak nie ma na serwerze admina to widzę u Ciebie kompletny brak kultury (chodzi mi o demka itp). Edited February 16, 2020 by offen 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skripe 0 Posted February 15, 2020 Author Share Posted February 15, 2020 Po pierwsze to odzywam się jak są admini, po drugie pisałem w podaniu że nie jestem święty, jak już kogoś obrażam to dla beki i druga osoba to wie i się nie obraża, i po trzecie z tym ,,skoro inni mogą to ja też'' nie chodziło mi o to że też moge skoro oni mogą, tylko o to że jeśli ja zostaje za coś ukarany na 2 dni za co inni na 30 minut albo wcale, to jest coś nie halo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnuFFy 1,119 Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Ten temat powinien pojawić się co najwyżej w dziale skarg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnuFFy 1,119 Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts