Yaahuuu 70 Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Witam, grałem kiedyś sporo na tym serwerze i nie wiem dlaczego serwer upadł. Jeszcze rok temu na serwerze znowu zaczęli przychodzić nowi gracze a teraz można powiedzieć że kazdy o nim zapomniał. Czy jest jakaś możliwość reklamacji tego serwera żeby on ożył? Bo mi się bardzo fajnie na nim grało PS; jedyną osobą ktora gra na tym serwerze to moja grupka znajomych z discorda i czasami wejdą jacyś starzy bywalce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Z tego co mi się wydaję, to serwer został zamknięty właśnie przez brak zainteresowania nim i jak na razie Zjem Cie coś wspominał na czatboxie, że nie ma w planach go reaktywować, ale to już go byś musiał pytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 2 Marca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Nie tyle zamknięty, co wyłączony z sieci. Dział jest Ciężko mi jest się wszystkim zająć, a na Diablo nikt nie grał, więc mój czas był tam marnowany. Stwierdziłem, że będę przeznaczał czas na serwery tak by nie marnować tego czasu czasu za dużo, więc priorytet mają JB i COD, bo generują graczy i pozwalają mi utrzymać sieć 😕 3 godziny temu, SharMx1337 napisał: Czy jest jakaś możliwość reklamacji tego serwera żeby on ożył? Bo mi się bardzo fajnie na nim grało Z tego co widzę, to gra parę osób, chociażby @Coelhino albo Rimuru, itd (nie wszyscy są na forum), lecz też nie chcą wbijać na pusty serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 3 Marca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Podbije ten temat swoim postem Możecie dać tutaj znać, co nie działa, z czym jest problem itd @SharMx1337 @Coelhino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coelhino 71 Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 35 minutes ago, -_- said: Podbije ten temat swoim postem Możecie dać tutaj znać, co nie działa, z czym jest problem itd @SharMx1337 @Coelhino Z chęcia bede dawał znać jeśli tylko będe miał możliwość sprawdzenia itemów,klas etc. ponieważ ciężko to zrobić jak jest pusty serwer. Będe monitorował czy są gracze i wtedy jak najszybciej wbijał wyłapać błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 5 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 W dniu 3.03.2020 o 19:50, -_- napisał: Podbije ten temat swoim postem Możecie dać tutaj znać, co nie działa, z czym jest problem itd @SharMx1337 @Coelhino ja gram często ze znajomymi z discorda i już zobaczylem jeden błąd, a wygląda on nastepująco: wiatrówka 1/2 dziala zawsze. Gralem 1v1 z kolegami i nie bylo momentu gdzie nie zabilem na jednego strzała, oczysiscie mape dogralem do końca, więc wątpie że miałbym takie szczęście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi