Diabelel 0 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Witam z tej strony Diabelel dzisiaj o godzine około 20:15 dostałem bana za obraze + ucieczke za bardzo niewiem dlaczego ponieważ gdy byłem w celi zostałem zabity a 5 minut później dostałem bana xD... Proszę o sensowe wytłumaczenie oraz o jakąś rekompensate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 109 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Po 1 to nie dział do pisania odwołań od tak krótkich banów. Po 2 Nie zastosowałeś się do wzoru. Po 3 Dostałeś bana ode mnie na zlecenie od @Suiryu za obrazę i ucieczkę. Tutaj masz przykład swojego zachowania: https://imgur.com/a/Tbg1VOh 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi