Pajson 1 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 (edytowane) Nick:PajsonWycinek z konsoli(bez IP)*: nwSerwer:JBLink do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:93776003&advType=steamid&Submit Przepraszam z góry za zachowanie ale szakal tez z początku nas wyzywał. Jechał po mn równo , wiec sie odpaliłem i usiadłem na niego osobiscie moge go przeprosić przy wszystkich za moje zachowanie ale on też powinnien wyciągnąć do mnie ręke I jak odworzyć te demko bo nie umiem ? Czekam na odpowiedz Edytowane 24 Marca 2020 przez SnuFFy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Dostałeś bana na tydzień za obrazę od @Gemciu więc pewnie przesadziłeś, ale dam wytłumaczyć to adminowi banującemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 (edytowane) http://320879.node60.pukawka.pl/dem-ba_jail_canyondam_go-1585015209-1585018052.zip Gracz będący na serwerze zgłaszał mi niepokojące zachowania kilku osób. Poprosiłem o steamid tych osób i nicki. Jedna z tych osób to Paju. Ban został nadany "w ciemno" bo nie mogłem aktualnie wbić na serwer podczas tej sytuacji. Prawdziwy powód bana powinien brzmieć "patologiczne zachowanie na serwerze", lecz była to późna godzina i nawet nie miałem siły myśleć co tam napisać. Coś koło 20 minuty demka, chyba dokładnie 19:30 rozkręcasz swój "freestyle" zapuszczając ładną wiązanke. Wcześniej napisałeś !fk "moge wrocic" co nie jest powodem.(offtopic) 23 minuta wyzywanie szaqala, który dłużny nie był i też został zgłoszony do bana. Dalej nie oglądam bo jestem pewny w stu procentach na temat słuszności bana. Tak jak powiedział właściciel, takie zachowania będą karane surowiej podczas gdy admina nie ma na serwerze. Jako, że dostałem takowe zgłoszenie i chcę pomóc w przysłowiowym oczyszczeniu serwera z takich ludzi to się tego trzymam. Pozdrawiam. Edytowane 24 Marca 2020 przez Gemciu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Tutaj decyzja należy do @FreshMan albo @-_-. Ja banami za obrazy się tu nie zajmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajson 1 Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Przepraszam jestem lubiany na serwerze i przepraszam jeszcze raz nie powtorzy sie to juz wiecej Chociaz skoricmy bana prosze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshMan 390 Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Jak już było powiedziane wcześniej toksyczni gracze będą ostro karani, a tłumaczenie że on też cię wyzywał nie usprawiedliwia cię. Ban zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Marca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Gdyby to był Twój pierwszy ban, nie byłoby problemu, lecz z tego co widzę już miałeś jeen za obrazę Tamten Cie nie nauczył, więc skrócenie bana także Cię niczego nie nauczy. Pragnę nadmienić, że takie bany za obrażanie mogą skończyć się permem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Marca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi