damianzwolak 182 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) 1. Nick:MrocznyZiemniak 2. Imię:Damianek 3. Wiek:19 ale brode już mam wiec wyglądam na takie 26 4. Znajomość Sourcebans (1-10):10 5. Sprawny i działający mikrofon**:Aktualnie mój mikrofon musi leżeć w kubku żeby był chociaż trochę sprawny ale coś tam gadam i niby słychać 6. Składka (tak/nie):nie bo bida straszna przez ten koronawirus 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/368811 8. Parę słów o sobie **:nazywam się Damian dla znajomych Damian pochodzę z małej miejscowości ale mamy dwa sklepy i szkołe wiec jest nawet git mam nawet 3 psy takie fajne uczę się w technikum elektrycznym i teraz pewnie by wypadało pochwalić sie co ja tam w życiu robie oprócz bycia przegrywem no to tak Cwiczyłem na siłowni chodziłem na Box biegałem pewnie sie zastanawiasz dlaczego w czasie przeszłym ponieważ jakiś wirus wyleciał no i teraz siedzę sobie grzecznie w domku na komputerku zapytasz pewnie co robie jak siedzę na komputerku a wieć najbardziej to lubię sobie na kodzika wbić i pogadać z moimi kolegami z serwera znaczy chyba kolegami bo nie wiem w sumie ale czasami mi odpowiedzą jak mówie siema poraz 4/5 a czasami to nawet raz to mi nawet mastahavastes odpowiedział i to serio ale na czym skończyłem a no tak oprócz gierkowania sobie w gierki to lubię jeszcze chyba nic a i jeszcze tylko napisze bo to miało być coś o sobie to hmm jestem nie jestem asertywny jestem irytujący i leniwy no dobra to tyle jak to przeczytałeś to jesteś kozak mordo 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: a i to jest właśnie mój ulubiony punkt podania bo ty zawsze każdy pisze jak to on nie chce pomóc i co to on nie zrobił ja powiem prawdę i zamiast pierdzielić co oczywiste bo raczej wiadomo że jak ktoś pisze podanie to raczej po to żeby coś tam pomagać i ogarniać ja że szanuje wam czas to nie bede pisał takich banałów oczywiscie że o pomaganie też chodzi ale nie tylko chce naprzykład zeby mi gracze mówili cześć bo adminówi to każdy chce sie podlizać adminowi i chciałbym jeszcze tak fajnie pisać na zielono i żeby mnie nikt nie mutował jak za dużo gadam no i to w sumie tyle no i tak chce ogarniać serwer i pomagać obecnym adminom to przedewszystkim 10. Steam_ID:STEAM_1:1:79588146 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:a tak jak mi się bedzie chciało ale myśle że nie miej niż dwie godzinki dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):aktualnie rano i wieczorem 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:jakieś 4000h 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Jeśli chodzi o tą sieć to posiadałem już Guarda Admina i Opiekuna tak wiec chyba coś tam ogarniam ale nie byłbym taki pewnien PS zamiast dawać jakieś buźki możecie pisać komentarze jak bardzo jesteście na nie edit czy cos takiego Dreju zgadzam sie z tobą ale prosze nie oceniaj mojego zachowania bo sam nie zachwoujesz sie lepiej dając np głosowanie mute ziemniak 1tak 2tak Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez damianzwolak 1 1 7 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DraY 282 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) To tak: Dopiero co powróciłeś na sieć MINUS Często się na ciebie skarżą gracze o nadużywanie mikrofonu i dostajesz muty MINUS Generalnie wydajesz się być sympatyczną osobą, ale nakręcasz się i zaczynasz pajacować MINUS Do tego z tego co mnie pamięć nie myli, to zdarzyło ci się kilka razy wchodzić w niepotrzebną dyskusje z administracją, gdy ta wykonywała swoje obowiązki, które notabene nie były związane z tobą, reasumując jestem na NIE @damianzwolak wszystko fajnie, ale dlaczego zakładasz, że to ja dałem głosowanie, gdzie było chyba 4 adminów xd Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez DraY 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaStY 11 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 +Elegancki chłopaczek wprowadziłby trochę humoru na serwerze. +Miałbym swoją wtykę bo DraY nie skusił się na moje 6zł. +Znajomość Sourcebans na najwyższym poziomie. +Kariera na tej sieci z nieposzlakowaną opinią. +Podnosi cały team (na duchu i dosłownie bo medyk). Reasumując jestem na 3xTAK przechodzisz dalej!!! 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F1nlay 18 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) + Łatwo łapie kontakt z ludźmi na serwerze + Sourcebans - Nadużywanie mikrofonu w dosłownie każdej sytuacji - Szybko się nakręca i odwala jakiś szajs - Zbyt dziecinne zachowanie jak na potencjalnego admina - Podanie od razu po powrocie Ode mnie NIE Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez F1nlay 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyrzyk 5 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 +Gość z humorem czego brakuje reszcie administracji +Pomaga,miły kulturalny Jestem na TAK 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FNX 35 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Jestem na NIE. Z wiekszością zgadzam sie z tym co napisał wyżej Dray. Ode mnie dostałeś pare razy mute za nadużywanie mikrofonu, po czym na kolejnej mapie wchodziłeś w niepotrzebną dyskusje i z lekka prowokowałeś. Minus też za podanie, wygląda raczej na dobrego trolla. Dobrym humorem się wszystkiego nie nadrobi. Buziaczki 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZooM. 131 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Jestem na NIE ponieważ tak jak inni powyżej piszą dużo ludzi się skarży ze nadużywasz mikrofon i wchodziłeś niepotrzebnie w różne dyskusje i nawet byłem świadkiem tego ile razy FENIX cie upominał żebyś nie nadużywał a ty później i tak swoje robiłeś i dalej nadużywałeś, również się zgadzam z tym co Dray wyżej napisał. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Uważam, że nie ma co tego ciągnąć dalej Cytat Wiedz, że: 7. Jeżeli w podaniu przeważają głosy negatywne podanie zostanie odrzucone Może następnym razem 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi