Edekk 50 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 1. Nick:Kokainek (Edek) 2. Imię:Kacper 3. Wiek:18 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 6 5. Sprawny i działający mikrofon**:TAK 6. Składka (tak/nie):TAK 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1000911 8. Parę słów o sobie **:Jestem Kacper mam 18 lat mieszkam w województwie pomorskim w mieście Gdańsk. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chciałbym zostać administratorem,ponieważ uwielbiam grać na tym serwerze i powrócić do starych działań jak to było za czasów mojego adminowania 10. Steam_ID:STEAM_1:1:82682101 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:różnie ale najczęściej od 5 do 10 godzin 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):12-23 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:2,5k 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):TAK własnie na tym serwerze 2 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blix 109 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Jestem na NIE -jak miał admina nie potrafił zbanowac chlopa XD znajomosc 6?XD chyba 3 -brak kultury -mało ogarnięty ogólnie jedynym plusem jest ilość godzin, a adminow moim zdaniem jest dość 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZooM. 131 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) Jestem na NIE ponieważ: - brak kultury i nie daje przykładu innym. - obraża graczy/adminów. A z plusów to: + ilość godzin na serwerze Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez ZooM. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DraY 282 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Tak na szybko, bo nawet nie biorę tego podania na poważnie to: - Brak kultury i wyzywanie graczy - Napinanie się - Prowokowanie administracji + Godziny Jestem na NIE. Pozdrawiam cieplutko z rodzinką P. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zamykam, ponieważ więcej głosów na NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi