Yaahuuu 70 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Dobrym dodatkiem do diablo moda była by mozliwość blokwania jednej klasy na daną mape. Glosowanie wystepowalo by przed wyborem klasy. Byly by to glosowania takie jak na zmiane mapy i np gdybh gracze zablokowali paladyna, byłby on noe dostepny na 30min czyli na czas trwania danej mapy. Jedną klase mozna by było blokowac raz na trzy mapy. Dlaczego o tym pisze? są mapy gdzie np ludzie grają postaciami pod inteligencje i nie da sie grać więc mozna by było jedną z takich klas zablokować przez co gracze musieliby grać kilkoma klasami a nie jedną z 40lvl i rozwalać kazdego. ( glosowanie nie dzialo by na klasy premium ).Mysle ze pomysł jest dobry. @meroo @Pycek @Visteris3 co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DraY 282 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) Nie gram na diablo, ale śmiało mogę stwierdzić, że pomysł bardzo słaby, każdy gra jak chce, jeden tryharduje jedną klasę, a inny gra i nabija lvl na kilku klasach i nie można dopuścić, że komuś się blokuję jego klasę i zmusza do grania inną. Jeśli jakieś klasy są zbyt silne to powinny zostać zbalansowane, a nie robić jakieś śmieszne voteblokady xd. Co warto też zaznaczyć, jeśli jakimś cudem taki pomysł zostałby zaimplementowany, to jestem w miarę pewny, że ludzie by tego nadużywali i blokowali klasy osobom, które mają najwyższy lvl lub, których po prostu nie lubią. Edytowane 11 Kwietnia 2020 przez DraY 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meroo 60 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Masz swoja ulubiona klase? wesmy naprzyklad nawet tego paladyna... Skupiam sie na robieniu questow i mapa mi podpisala na robienie awp. a nie moge bo mam klase zablokowana. Nastepnie wybierzecie mi saune albo inna mala mape gdzie bedzie mi ciezej . Tak jak mówiłem wcześniej, graj klasą która go skontruje albo zmień styl gry przeciwko paladynowi. 1. Nie graj broniami z wysokimi obrazeniami 2. Zresetuj statystyki bo i tak ma cie na strzał (daj w zwinnosc zeby nie mogl cie trafic) 3. moze trafi ci sie jakis dobry item. (odbijanie pociskow jakies ,totem, rakieta) 4. nie graj schematowo, kombinuj. pomysl co by cie wkurzalo jakbys gral sam paladynem. Bo mnie osobiscie by irytowalo spowalnianie. wiec? jak masz maga i full kondyche i zamrazanie, to nie bede mogl cie trafic i bede stal w miejscu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgadzam sie z wami ale jak ktoś gra paladynem/demonologiem na wysokim lvl nie da się grać 😕 albo ktoś cie zdejmuje na hita ze scauta albo z pioruna. Ja juz ci to kojot mowilem ale nie mam zamiaru zmieniać ninji bo taki copy gra paladynem i ma mnie na 2hity nawet z teca. Np wezmy taką saune no to jak ktoś gra na niej khazrą, magiem to nie da sie za bardzo wejść na respa terro, no chyba ze masz duzy lvl grasz klasą pod hp która sie leczy. Pisałem o nerfie paladyna milion razy i gracze chcą tą klase wlasnie znerfić ale nikt nawet nie spojrzy na to 😕 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pycek 47 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Myślę że pomysł zły niestety.Ten kto ma wysoki lvl oznacza że gra i można tak powiedzieć napracował się żeby taki lvl wbić i słabe by było np. blokowania takiemu graczowi klasę.Jak wyżej zostało napisane ludzie by to zapewne wykorzystywali.Według mnie odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meroo 60 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 w sklepie kup odbijanie pociskow i to bedziesz mial wieksze szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 To jest diablo mod, nie wybór mod ;d Ludzie zazwyczaj tryhardują jedną klasą, a więc uniemożliwiać danej osobie grę na danej mapie jej ulubioną klasą, którą cały czas gra i zmuszanie do gry inną jest słabe xd I tak jak ktoś wyżej wspomniał są itemy, jak i umiejętności za złoto, które mogą pomóc w takich sytuacjach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) 2 godziny temu, WOJTASIK napisał: I tak jak ktoś wyżej wspomniał są itemy, jak i umiejętności za złoto, które mogą pomóc w takich sytuacjach. ta wiem o tym, ale takich itemow jest moim skormnym zdaniem za mało no bo co? jedyne co mozesz kupic to wchlonienie jednego pocisku raz na runde albo item ktory ma szanse na jakieś odbicie. Jak dla mnie slabe jest to ze wlasnie taki wyexpiony gracz zmusza innych do grania inną klasa niz oni chcą bo taki paladyn ich rozwala. Wiec co kazdy ma grać barbą? Itemow na odbijanie skili nie ma, jest tylko pochadnia ktora sama ciebie zabija. Ps wiem ze ten pomysl jest mocno sredni no ale kiedy wchodzisz i 3/4 serwera to paladyni lub na małych mapach postacie pod inta no to (palek dostanie nerfa wiec git, przydaloby sie dodac itemy ktore redukuja dmg ze skili) Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez SharMx1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi