Sakku 172 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Pochwalcie się swoim hobby, które praktykujecie w chwilach wolnych od grania w konkuter. Oto coś co wciaglo mnie tak mocno, że co chwila muszę coś zamówić bądź "ulepszyć". Na chwilę obecną wszystko stock. W planach mam zrobić UAR'a (ten na lewo) typowo pod las tj. 450fps + 80 metrów zasięgu. Gieta wychodzi w sam raz do CQB. Tylko muszę popracować nad reakcją na spust oraz szybkostrzelnością. Mamy na forum innych ASGeji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kRR 172 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Ja praktykuje spanie, uspokaja mnie i relaksuje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coelhino 71 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Do czasu "zepsucia kolana" kopałem sobie w piłke, na chwile obecna powoli wracam do sztuk walki po dluzszym okresie zastania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carawan 3 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianoFPK 7 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Ciągle powiększam swoją kolekcje tatuaży aktualnie posiadam rękaw na lewej ręce, plany aktualne to w lutym zrobić plecy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi