Skocz do zawartości

[USUNIETY E. SNAJPER?] SZYBKIE I WAŻNE ANKIETY!!

RyKoS

WAŻNE ANKIETY  

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co z klasą piroman ?

2. 2. Co z klasą Elitarny Snajper ?

3. 3. Co z klasą Admirał ?

4. 4. Co z klasą Rambo ?

5. 5. Czy powinniśmy usunąć RES'y a dodać dźwięki QUAKE ?

Rekomendowane odpowiedzi

Przygotowania to kolejnego sezonu idą pełną parą ale potrzebujemy waszej pomocy i opinii!!!

Oprócz rzeczy z ankiety mogę zapowiedzieć:

-> nowe misje NOCNE, przebudowane misje VIP oraz więcej głównych misji

-> nowe klasy zwykłe

-> prace nad Klanami i ich umiejętnościami

-> dodatkowe Eventy podczas rund

• Like 2
  • Uwielbiam 1

Myśle to samo co anima pora wziąc się do roboty i probówać innych klas bo z tego co widze to albo jest mowa o nowej klasie lub klasach ktore sa faktycznie mocne (np: e. snajper, piroman lekko) lepiej wyrównać każdą klasę i wtedy zobaczyć jak bedzie bo jest mega dużo klas nie grywalnych, pozdro mordeczki :P to moja opinia 

(niech wroca stare rakiety XD ) 

• Dziękuję 1

W dniu 12.05.2020 o 11:01, Anima19 napisał:

Ja bym pomyslal nad tematem klas ktore nie sa w ogole grywalne i postaral sie zrobic tak zeby byla roznorodnosc klas na serwerze 

Staramy się to robić co sezon, stąd ankiety i inne tematy. 2. To napisz od razu jakie według Ciebie klasy są nie grywalne?

@Felicjano z ankiety wynika, że usunięty będzie tylko E. Snajper

@v1d
1. Są na nią kontry to fakt, ale klasy bez kontry miażdży z łatwością

3. Admirał będzie miał zamiast HP procent, prawdopodobnie 50 albo 60%. ( Jak ma mniej niż 60% to zadaje x2 dmg) 

Edytowane przez RyKoS
  • Smutny 1

Jak tak patrze na te  głosowanie to mi się  rzigać chce, dużo ludzi  głosuje żeby  usunać daną klasę, jak będziemy tym krokiem szli to niebawem dwie klasy zostaną bo żadna wam nie pasuje,  rozumiem Borodin w poprzednim sezonie był do usuniecia bo to faktycznie maszyna była, ale serio admirał, piroman,elitarny? panowie ogar bo to żenada jest xD wystarczy nerf

• Like 2
  • Dziękuję 1
  • Haha 2
  • Zmieszany 1
  • Uwielbiam 1

1. Po co usuwać klase typu E.Snajper.  Klasa jest od poczatku serwera (bynajmniej odkad gram). Klasa jest zbalansowana. Niby 1/1 z awp'y ale jest counterplay w postaci chociazby rambo czy nanopancerza. Postacie zwinne tez mają duze szanse z tą klasą ponieważ nie radzi sobie ona z mobilnoscią przeciwników.

2. Piroman - Moim zdaniem warto by bylo dodac counterplay do tej klasy. Chociazby jakis perk który blokowalby podpalenie (Koc gaśniczy? COKOLWIEK). Moze by zbalansowac ja w ten sposob aby na początku bila mniej ale zeby scaling miała wiekszy z inteligencja. Taki anima dodał sobie 100 w konde i hp. Zero w inteligencje. Byl nie do zatrzymania. Klasa ktora strzela i biega (bizon ma duzy bazowy ms wiec strasznie szybko biegal)

3. Admiral - jak na moje to fajnie by bylo zostawic tego szybkiego defuse'a ale druga umiejetnosc tej klasy jest troche bez sensu. Jak masz 25hp to jestes doslownie ze wszystkiego na hita na tym serwerze.

4. Rambo - fajna klasa, uzyteczna. Gdy wywalicie tego e.snajpera powinniscie zmienic mu ten nanopancerz bo bedzie useleas, malo osob gra komandosami. A nawet jesli to niedobiegają do przeciwnika, chyba ze chowaja sie po rogach.

5. Co do quake to nie pamiętam nawet co to jest ;/

Edytowane przez v1d
  • Like 5
  • Haha 2
  • Zmieszany 3
  • Uwielbiam 1

Usunięcie e.snipera przynajmniej dla mnie jest wywaleniem najlepszej klasy pod wzgledem zbalansowania. Klasa która jest wolna dramatycznie pomylisz sie 1 padasz biegnie 2 padasz. Leci rambo a Ty nie bijesz glowy padasz. Dodatkowo jest to klasa premium. Chciałbym aby każda klasa była tak zbalansowana. Ok rozumiem borodin był pomyłką. Ale czemu chcecie usunąć klasę którą gra mało osób ale jest grana nie jest op? Powoli mam wrażenie że każda klasa którą gra wiecej niż 1 osoba zaraz jest do nerfa bądź usunięcia? Kiedy komandos i bog deagla do wywalenia?

• Haha 6

• Właściciel

Jak można mówić o tym, że grało się długo na serwerze, z drugiej strony robiąc problem o usunięcie klasy?

1. od długiego już czasu z serwera znikają klasy, a w ich miejsce pojawiają się nowe - czasem wracają po miesiącu, czasem po pół roku, a rzadko kiedy nigdy
  2. Klasa która ma 1/1, będąca w stanie ugrać nawet przy +150 lvl jest uznawana za zbalansowaną, czego totalnie nie rozumiem xD Wydaje mi się, że mamy inną definicję słowa balans
  3. Jak Elitarny Snajper może być klasą, którą gra mało osób skoro Pułkownikiem (będącym bardzo mocną klasą na wysokich lvl) grało niecałe 45 osób, a E.Snajper ponad 75? Co najlepsze, Rambo grało 35 osób, a Strzelcem bodajże 24

Warto nadmienić, że w topce znajdują się takie, a nie inne klasy ze względu na możliwość przenoszenia lvl. To nie jest tak, że te osoby grały stałą klasą, a więc sugerowanie się w tej chwili topką jest bezsensu, bo nie ma odbicia w "realiach" samego serwera 

20 godzin temu, kampek napisał:

Powoli mam wrażenie że każda klasa którą gra wiecej niż 1 osoba zaraz jest do nerfa bądź usunięcia? Kiedy komandos i bog deagla do wywalenia?

Elitarny Snajper jest jedyną klasą PREMIUM, która nie zniknęła z żadnego sezonu od akcji z usuwaniem klas, mimo próśb graczy. Co najlepsze, poza E.Snajperem nie zniknęły tylko klasy:

Saper/Wsparcie/Medyk/Komandos/Snajper, czyli klasy z podstawki COD

• Dziękuję 2
  • Zmieszany 2
  • Uwielbiam 3

Rykos klasy niegrywalne : w.ogniowe ( przez te rakiety co im zmieniliscie ... buguja sie w powietrzu i nie dolatuja do wroga bo rozbijaja sie o ch wie co ;P) i temat w.ogniowe juz byl poruszany przeze mnie jak i przez Askera i nie uzyskal zadnej odpowiedzi . Sry ze pisze to dopiero teraz ale przez wyjazd sluzbowy mam ograniczony czas do 0. Wroce jutro to cos ewentualnie doskrobie jak wpadnie mi cos wiecej do glowy

• RyKoS zablokował(a) ten temat
  • -_- odpiął/ęła ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności