Skocz do zawartości

Propozycje na nowy sezon

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, małymi krokami zbliża się koniec aktualnego sezonu więc ruszają przygotowania do nowego. W tym temacie chciałbym żebyście odpowiedzieli na kilka pytań poniżej i dodali coś od siebie.

W tej edycji nie podobało mi się:

W tej edycji podobało mi się:

W następnej edycji chciałbym zobaczyć:

Proszę o rozpisanie się na ten temat bo jest to dla nas ważne.

• Like 6

• Zbyt dużo możliwości zarabiania respektu jak i zbyt łatwe pozyskiwanie go - pamiętam, że kiedyś będąc w najlepszym gangu na serwerze ulepszaliśmy go na full'a około 3 miesięcy za to w tej edycji zrobiliśmy to w 40 dni z 5 aktywnymi osobami w gangu, więc jak dla mnie kompletnie do zmiany jest system przyznawania respektu lub ceny w gangu jak i rasach są do podwyższenia.
  • Speed, który aktualnie jest do kupienia po stronie CT - gracz, który zakupi go za jedyne 5k$, jeżeli posiada umiejętności strzelania jest nie do zabicia nawet przez zorganizowaną grupę więźniów.

• Eventy organizowane w czasie obecnej edycji, które pozwalały całemu gangowi spotkać się i pobić trochę ze sobą, do tego spontan administracji, która potrafiła w dzień jak co dzień zrobić the voice of jailbreak czy też inne mini eventy.

• Na pewno utrudnienie zdobywania respektu po stronie CT jak i TT
  • Więcej eventów takich jakie były w edycji obecnej, ponieważ wielu graczom przypadły one do gustu
  • Odświeżenie systemu ulepszania ras - opisane w propozycjach przez @Milosh
  • Dodanie większej ilości map - wiem, iż już w trakcie realizacji, jednak wolałem napisać bo widać, że idzie to w dobrym kierunku
  • Zabawe 1tap day opisaną przez graczy w dziale propozycje

Wstępnie tyle - jak coś sobie jeszcze przypomne to edytuje temat i dopisze.

• Like 10
  • Uwielbiam 3

• Obrażenia z noża idące niczym w japońskich grach w miliony (albo coś koło tego, ale tak się wydaje podczas rozgrywki)
  • Nie jestem pewien tego, bo za mało gram, ale przynajmniej dla mnie tak zwane "mapy eventowe" są zdecydowanie za często i o tych samych godzinach, powinny być czymś na co ludzie oczekują a nie czymś co jest codziennie - szczególnie, że panują na nich inne zasady
  • Wciąż to samo co jest od dodania tych 20 poziomów, zbyt duży pay to win i zbyt mocne bonusy rasowe
  • Najbardziej to przekierowanie serwera na dzieciaczków, zbyt łagodne używanie mute, biorące się najpewniej z przekonania, że każdy kto gra to dzieciaczek który chce się drzeć. Granie na serwerze wcześniej niż koło 22 jest udręką i bardzo mi przypomina pewien nieżyjący już serwer którego nazwa brała się od średniego wieku graczy. Zakładam zresztą, że stąd takie spadki w godzinach popołudniowych. Nie idźcie tą samą drogą, błagam

• Potrzebne małe zmiany, zwracanie uwagi na szczegóły
  • Całkiem nowe mapy
  • Ogarnięcie z czasem administracji
  • Karanie za bezmyślne prowadzenie typu wybicia wszystkich przed celą i kostka

• Całkowity rework ras (które teraz bardziej są klasami) - Moim zdaniem są już nudne i niezbalansowane. Nie mówię o podniesieniu poziomów i zmianie nazw co już się stało, tylko o bardziej znaczących zmianach - zaczynając od ograniczenia p2w (od tego jest svip), przez nerfienie, po zmianę umiejętności
  • Zależnie od poprzedniego punktu, ale jeżeli większych zmian z rasami nie będzie to usunięcie opcji kupienia bluntów - całkowicie, a nie czasowe. Jeżeli bardzo tych pieniążków potrzeba to można znaleźć inne sposoby monetyzacji
  • Nowe zabawy czy powroty starych (np przywrócenie śnieżek usuniętych przez kaprys)
  • Może to science fiction, ale super opcją byłoby używanie innego serwera do eventów typu mafia, wojen gangów, piłki czy 1 z iluśtam - jeżeli ktoś się zapisał to sobie wejdzie, jak nie to może dalej grać. 
  • Like 9
  • Uwielbiam 1

W tej edycji nie podobało mi się:   to ze zbyt lagodnie byly traktowane osoby naduzywajace i bez mutacji

W tej edycji podobało mi się: to ze wiele rzeczy zostalo naprawione i zmienione

W następnej edycji chciałbym zobaczyć: nowe zabawy, calkiem odmienione rasy wiele wiecej opcji w sklepie urozmaicajacych rozgrywke mnie osobiscie podobalo sie to jak mielismy kontrabande dajaca przebranie straznika czemu by nie wprowadzic takiej opcji do sklepu

• Like 3

• Respekt, respekt i jeszcze raz respekt, szybkość jego zdobywania powinna zostać całkowicie przebudowana, cyt. "pamiętam, że kiedyś będąc w najlepszym gangu na serwerze ulepszaliśmy go na full'a około 3 miesięcy za to w tej edycji zrobiliśmy to w 40 dni z 5 aktywnymi osobami w gangu"
  •  Powtarzanie tych samych schematów a propos ras, gangów.
  •  Dążenie do całkowitego p2w na serwerze.

• Dążenie do wszelkiego rodzaju napraw na serwerze

• Nowe zabawy
  • Nowe systemy
  • Rework systemu ras/gangów
  • Poprawienie systemu respektu.
  • Like 4

tej edycji nie podobało mi się: 

-Za częste eventy (mapy eventowe)

- 20 lvli  ras bez kupienia bluntów lub posiadania svipa praktycznie nie da się wbic 20 lvl'u rasy 

- Respekt zdobywa się zbyt szybko ( z samych osiągnięć zdobyłem ok 130k)

-Sklep ct jest za op

W tej edycji podobało mi się

-Zmiana zachowania administracji  

-Dużo nowych map 

-Naprawienie błędów 

W następnej edycji chciałbym zobaczyć:

-Nowe zabawy 

-Zbalansowanie respektu 

-Nowe rasy i usunięcie 20 lvl'i ras 

Pozdrawiam Cyprian 

Edytowane przez CypriaN
  • Like 5
  • Uwielbiam 1

- ogromne pay 2 win, Rzadko się zdarza żeby prowadzenie wygrywał ktoś bez svipa i dobrego gangu. Powinien zostać wprowadzony pewien balans czyli sklep w grze i svip np. mozliwść zakupu double jumpa za respekt na jedną rundę

- respekt który lekko się "zeszmacił" i zdobywa się go bardzo szybko. Z idei która miała dawać nie-buntownikom więcej respektu zrobiło się multum respektu nawet dla osób buntujących się albo ginących na początku rundy

- dużo map eventowych, szczególnie jb_arcade 

- pula map która zmieniała się już nie jak kiedyś raz na 2 miesiące a raz na 2 tygodnie

- buff CT i zmniejszenie wartości buntów

- częste eventy i duża aktywność administracji

- na pewno mniej respektu dla osób które nie starają się przeżyć jak najdłużej. Waluta powinna być trudniejsza do zdobycia

- re-work ras. Są moim zdaniem lekko zepsute ponieważ mało kto wybiera inne rasy prócz mordercy i siłacza. Pojedyńcze osoby których nie stać na zakup svipa zdecydowały się na wybranie bossa mafii ale moim zdaniem umiejętności ras powinny zostać przebudowane, a może nawet jakieś dodane.

- wprowadzenie innej opcji wydawania respektu np. sklep za respekt gdzie np. można by było kupić +150hp za 8000 respektu

- dodanie jakichś zabaw z propozycji graczy na forum

To by było na tyle pzdr

Edytowane przez Rommelek
  • Like 1

- Przesadzona ilość respektu... (zwłaszcza jak ma się bossa mafii)

- Częstość dropienia bluntów. 

- DMG z kosy

- Zwiększenie nagród dla osób które starają się dotrwać do końca rundy.

- Zmiany cen w sklepie dla ct.

- Mapy

- Zmiany w regulaminie, taryfikatorze.

- Eventy

- Więcej zabaw.

- Nowe rasy oraz zwiększenie cen do ulepszenia rasy.

- Dodanie możliwości kolorowania terrorystów celownikiem. (Jak dzielisz TT na drużyny to wybierasz kolorek i nick z listy... Moim zdaniem lepiej by było kolorować terrorystów najeżdżając na nich celownikiem i klikając kolorek z listy)

- Możliwość wybrania pojedynku na zeusy podczas życzenia.

- Możliwość zakupienia freedaya bez możliwośc powrotu komendą !sklep np: za 16k

Edytowane przez Suiryu
No w sumie też bym to chciał zobaczyć.
  • Like 3

• 1 miesiąc temu...

< 4 TT = 1 CT

> 4 TT = 2 CT

> 8 TT = 3 CT

> 12 TT = 4 CT

> 16 TT = 5 CT

> 20 TT = 6 CT

> 24 TT = 7 CT

...

Tak wygląda aktualny balans TT - CT.

Wstawiam to tutaj ponieważ zanim wejdzie post z informacjami o zmianach na nowy sezon zgłosicie nam to jeszcze 50 tysięcy razy.

Dziękuję za uwagę.

• Like 3
  • Dziękuję 1
  • Zmieszany 1
  • Uwielbiam 1

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności