Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Cześć, małymi krokami zbliża się koniec aktualnego sezonu więc ruszają przygotowania do nowego. W tym temacie chciałbym żebyście odpowiedzieli na kilka pytań poniżej i dodali coś od siebie. W tej edycji nie podobało mi się: W tej edycji podobało mi się: W następnej edycji chciałbym zobaczyć: Proszę o rozpisanie się na ten temat bo jest to dla nas ważne. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 W tej edycji nie podobało mi się: Zbyt dużo możliwości zarabiania respektu jak i zbyt łatwe pozyskiwanie go - pamiętam, że kiedyś będąc w najlepszym gangu na serwerze ulepszaliśmy go na full'a około 3 miesięcy za to w tej edycji zrobiliśmy to w 40 dni z 5 aktywnymi osobami w gangu, więc jak dla mnie kompletnie do zmiany jest system przyznawania respektu lub ceny w gangu jak i rasach są do podwyższenia. Speed, który aktualnie jest do kupienia po stronie CT - gracz, który zakupi go za jedyne 5k$, jeżeli posiada umiejętności strzelania jest nie do zabicia nawet przez zorganizowaną grupę więźniów. W tej edycji podobało mi się: Eventy organizowane w czasie obecnej edycji, które pozwalały całemu gangowi spotkać się i pobić trochę ze sobą, do tego spontan administracji, która potrafiła w dzień jak co dzień zrobić the voice of jailbreak czy też inne mini eventy. W następnej edycji chciałbym zobaczyć: Na pewno utrudnienie zdobywania respektu po stronie CT jak i TT Więcej eventów takich jakie były w edycji obecnej, ponieważ wielu graczom przypadły one do gustu Odświeżenie systemu ulepszania ras - opisane w propozycjach przez @Milosh Dodanie większej ilości map - wiem, iż już w trakcie realizacji, jednak wolałem napisać bo widać, że idzie to w dobrym kierunku Zabawe 1tap day opisaną przez graczy w dziale propozycje Wstępnie tyle - jak coś sobie jeszcze przypomne to edytuje temat i dopisze. 10 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrik 250 Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 W tej edycji nie podobało mi się: Obrażenia z noża idące niczym w japońskich grach w miliony (albo coś koło tego, ale tak się wydaje podczas rozgrywki) Nie jestem pewien tego, bo za mało gram, ale przynajmniej dla mnie tak zwane "mapy eventowe" są zdecydowanie za często i o tych samych godzinach, powinny być czymś na co ludzie oczekują a nie czymś co jest codziennie - szczególnie, że panują na nich inne zasady Wciąż to samo co jest od dodania tych 20 poziomów, zbyt duży pay to win i zbyt mocne bonusy rasowe Najbardziej to przekierowanie serwera na dzieciaczków, zbyt łagodne używanie mute, biorące się najpewniej z przekonania, że każdy kto gra to dzieciaczek który chce się drzeć. Granie na serwerze wcześniej niż koło 22 jest udręką i bardzo mi przypomina pewien nieżyjący już serwer którego nazwa brała się od średniego wieku graczy. Zakładam zresztą, że stąd takie spadki w godzinach popołudniowych. Nie idźcie tą samą drogą, błagam W tej edycji podobało mi się: Potrzebne małe zmiany, zwracanie uwagi na szczegóły Całkiem nowe mapy Ogarnięcie z czasem administracji Karanie za bezmyślne prowadzenie typu wybicia wszystkich przed celą i kostka W następnej edycji chciałbym zobaczyć: Całkowity rework ras (które teraz bardziej są klasami) - Moim zdaniem są już nudne i niezbalansowane. Nie mówię o podniesieniu poziomów i zmianie nazw co już się stało, tylko o bardziej znaczących zmianach - zaczynając od ograniczenia p2w (od tego jest svip), przez nerfienie, po zmianę umiejętności Zależnie od poprzedniego punktu, ale jeżeli większych zmian z rasami nie będzie to usunięcie opcji kupienia bluntów - całkowicie, a nie czasowe. Jeżeli bardzo tych pieniążków potrzeba to można znaleźć inne sposoby monetyzacji Nowe zabawy czy powroty starych (np przywrócenie śnieżek usuniętych przez kaprys) Może to science fiction, ale super opcją byłoby używanie innego serwera do eventów typu mafia, wojen gangów, piłki czy 1 z iluśtam - jeżeli ktoś się zapisał to sobie wejdzie, jak nie to może dalej grać. 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k 20 Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 W tej edycji nie podobało mi się: to ze zbyt lagodnie byly traktowane osoby naduzywajace i bez mutacji W tej edycji podobało mi się: to ze wiele rzeczy zostalo naprawione i zmienione W następnej edycji chciałbym zobaczyć: nowe zabawy, calkiem odmienione rasy wiele wiecej opcji w sklepie urozmaicajacych rozgrywke mnie osobiscie podobalo sie to jak mielismy kontrabande dajaca przebranie straznika czemu by nie wprowadzic takiej opcji do sklepu 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milosh 92 Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 W tej edycji nie podobało mi się: Respekt, respekt i jeszcze raz respekt, szybkość jego zdobywania powinna zostać całkowicie przebudowana, cyt. "pamiętam, że kiedyś będąc w najlepszym gangu na serwerze ulepszaliśmy go na full'a około 3 miesięcy za to w tej edycji zrobiliśmy to w 40 dni z 5 aktywnymi osobami w gangu" Powtarzanie tych samych schematów a propos ras, gangów. Dążenie do całkowitego p2w na serwerze. W tej edycji podobało mi się: Dążenie do wszelkiego rodzaju napraw na serwerze W następnej edycji chciałbym zobaczyć: Nowe zabawy Nowe systemy Rework systemu ras/gangów Poprawienie systemu respektu. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CypriaN 209 Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 (edytowane) W tej edycji nie podobało mi się: -Za częste eventy (mapy eventowe) - 20 lvli ras bez kupienia bluntów lub posiadania svipa praktycznie nie da się wbic 20 lvl'u rasy - Respekt zdobywa się zbyt szybko ( z samych osiągnięć zdobyłem ok 130k) -Sklep ct jest za op W tej edycji podobało mi się: -Zmiana zachowania administracji -Dużo nowych map -Naprawienie błędów W następnej edycji chciałbym zobaczyć: -Nowe zabawy -Zbalansowanie respektu -Nowe rasy i usunięcie 20 lvl'i ras Pozdrawiam Cyprian Edytowane 25 Maja 2020 przez CypriaN 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erwin Rommel4Ever 207 Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 (edytowane) W tej edycji nie podobało mi się: - ogromne pay 2 win, Rzadko się zdarza żeby prowadzenie wygrywał ktoś bez svipa i dobrego gangu. Powinien zostać wprowadzony pewien balans czyli sklep w grze i svip np. mozliwść zakupu double jumpa za respekt na jedną rundę - respekt który lekko się "zeszmacił" i zdobywa się go bardzo szybko. Z idei która miała dawać nie-buntownikom więcej respektu zrobiło się multum respektu nawet dla osób buntujących się albo ginących na początku rundy W tej edycji podobało mi się: - dużo map eventowych, szczególnie jb_arcade - pula map która zmieniała się już nie jak kiedyś raz na 2 miesiące a raz na 2 tygodnie - buff CT i zmniejszenie wartości buntów - częste eventy i duża aktywność administracji W następnej edycji chciałbym zobaczyć: - na pewno mniej respektu dla osób które nie starają się przeżyć jak najdłużej. Waluta powinna być trudniejsza do zdobycia - re-work ras. Są moim zdaniem lekko zepsute ponieważ mało kto wybiera inne rasy prócz mordercy i siłacza. Pojedyńcze osoby których nie stać na zakup svipa zdecydowały się na wybranie bossa mafii ale moim zdaniem umiejętności ras powinny zostać przebudowane, a może nawet jakieś dodane. - wprowadzenie innej opcji wydawania respektu np. sklep za respekt gdzie np. można by było kupić +150hp za 8000 respektu - dodanie jakichś zabaw z propozycji graczy na forum To by było na tyle pzdr Edytowane 25 Maja 2020 przez Rommelek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 (edytowane) W tej edycji nie podobało mi się: - Przesadzona ilość respektu... (zwłaszcza jak ma się bossa mafii) - Częstość dropienia bluntów. - DMG z kosy W tej edycji podobało mi się: - Zwiększenie nagród dla osób które starają się dotrwać do końca rundy. - Zmiany cen w sklepie dla ct. - Mapy - Zmiany w regulaminie, taryfikatorze. - Eventy W następnej edycji chciałbym zobaczyć: - Więcej zabaw. - Nowe rasy oraz zwiększenie cen do ulepszenia rasy. - Dodanie możliwości kolorowania terrorystów celownikiem. (Jak dzielisz TT na drużyny to wybierasz kolorek i nick z listy... Moim zdaniem lepiej by było kolorować terrorystów najeżdżając na nich celownikiem i klikając kolorek z listy) - Możliwość wybrania pojedynku na zeusy podczas życzenia. - Możliwość zakupienia freedaya bez możliwośc powrotu komendą !sklep np: za 16k Edytowane 11 Lipca 2020 przez Suiryu No w sumie też bym to chciał zobaczyć. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 102 Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 < 4 TT = 1 CT > 4 TT = 2 CT > 8 TT = 3 CT > 12 TT = 4 CT > 16 TT = 5 CT > 20 TT = 6 CT > 24 TT = 7 CT ... Tak wygląda aktualny balans TT - CT. Wstawiam to tutaj ponieważ zanim wejdzie post z informacjami o zmianach na nowy sezon zgłosicie nam to jeszcze 50 tysięcy razy. Dziękuję za uwagę. 3 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi