BialyyByk 124 Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 (edytowane) Zapraszam do obejrzenia Po Reinstalacji OBS rozdzielczość Skalowana się zepsuła następnym razem będzie o niebo lepiej :))) Edytowane 16 Lipca 2020 przez BialyyByk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 (edytowane) Od razu lepiej z jakością intro jak dla mnie przydługie + nwm czemu zasłaniasz akurat radar ;d @BialyyByk dobra, coś mi prąd w mózgu nie przepłynął, że to ze streama, sorki XD no to czekam na następny filmik ;d Edytowane 17 Lipca 2020 przez Esme 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BialyyByk 124 Opublikowano 16 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 (edytowane) @Esme radar byl na stream zasloniety aby inni nie znali pozycji kolegów z drużyny a chcę mieć komunikację z widzami na żywo. (następnym razem włączę 20sek opóźnienia) Wiem ta jakość zabija Intro następnym razem będzie krótsze Edytowane 16 Lipca 2020 przez BialyyByk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi