kristina 2 Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 (edytowane) 1. Twój Nick kristina 2. Kto zawinił ? admin 3. Nick oskarżonego BialyyByk 4 serwer FFA cs-classic 5. Data i godzina zdarzenia 27.07.2020 godzina okolo 1 w nocy 6. opis dostałam bez podstawne permanentne zbanowanie, a po drugie nie było nawet zadnej podejrzenej akcji tak po prostu bez powodu 7. steam id https://steamcommunity.com/id/775624241 8. prozba cofniecie bana Edytowane 27 Lipca 2020 przez kristina 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BialyyByk 124 Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Cześć Kristina. Bana dostałaś za FakeAcc, czyli konto bez aktywnego Prime. Niestety jestem sceptycznie nastawiony na takie konta. Po czym dołączyłaś, na serwer z drugiego konta dostałaś, tam też bana za FakeAcc. Napisałem, że możesz, się odwołać na forum dostałem, od ciebie odpowiedz: „I co mam ci do Karolka napisać” Nie toleruje takiego zachowania, do każdego bana można się odwołać, lecz nie straszyć następnym razem, gdy ktoś da, ci bana nie wysyłaj, takich wiadomości. Jeśli dalej uważasz, że popełniłem błąd proszę, wstawić SS z menu wyboru map csgo z aktywnym prime. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Lipca 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 5 godzin temu, BialyyByk napisał: Bana dostałaś za FakeAcc, czyli konto bez aktywnego Prime. Poprawka Konto bez Prime Z niskim poziomem odznaki (przyjęliśmy na zstywno 5 poziom) Gdy gracz gra dziwnie, zbyt dobrze jak na non prime Tak więc nie działa to tak, że ban należy wlepiać każdemu graczowi NonPrime, bo gdyby tak to miało działać, to sam bym te osoby banował pluginem. Nagminne banowanie z tym powodem graczy NonPrime bez większego sensu, jest nadużyciem 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi