N3X1320 59 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 (edytowane) 1. Twój Nick:N3X1320 2. Kto zawinił? (admin/gracz):ADMIN 3. Nick oskarżonego: Erwin Rommel 4 Ever [CSC] 4. Steam_ID oskarżonego:STEAM_1:1:179928904 5. Data i godzina zdarzenia:04.08.2020 16:00 6. Mapa:jb_prison_architect_v1 7. Opis sytuacji:Gralismy w Monopoly byla moja kolej wylosowalem szanse "idz 3 do przodu" ale my zrobilismy to tak zamiast 3 pol do przodu to moglismy 3 razy skoczyc do przodu z racji ze mam svipa podskoczylem 2 razy z double jumpem do przodu poczym erwin mnie zabij za to ze skoczylem niby 4 razy poniewasz liczyl on te skoki z double jumpem gdy powiedzialem mu ze to jest przywilej svipa to mnie zabil i powiedzial ze zrobilem 4 skoki 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie):http://782202.node33.pukawka.pl/dem-jb_prison_architect_v1-1596550380-1596553099.zip 9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas: 1/3 runda 2:30 http://782202.node33.pukawka.pl/dem-jb_new_chernobyl-1596382370-1596385042.zip 2/2 runda poszedles pod mape Edytowane 4 Sierpnia 2020 przez N3X1320 1 3 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scroll 358 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 (edytowane) 4 minuty temu, N3X1320 napisał: 3 razy skoczyc do przodu z racji ze mam svipa podskoczylem 2 razy z double jumpem do przodu poczym erwin mnie zabij za to ze skoczylem niby 4 razy poniewasz liczyl on te skoki z double jumpem gdy powiedzialem mu ze to jest przywilej svipa to mnie zabil i powiedzial ze zrobilem 4 skoki No własnie mogliście 3 razy skoczyć SVIP ma ,,double jump" czyli podwójny skok, więc skacząc double jumpem wykorzystałeś 2 skoki. A poza tym nie wiem czy jest sens pisania skargi na 1 fk (jeżeli by taki fk był). Gdy skoczyłeś dwa razy Double Jumpem wykorzystałeś 4 skoki więc CT miał prawo cie zabić Edytowane 4 Sierpnia 2020 przez Scroll 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erwin Rommel4Ever 207 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 (edytowane) Wytłumaczyłem ci dlaczego cię zabiłem. Po tym jak przyznałem Zyxeelowi racje że doszło do pomyłki, przeprosiłem cię i dałem w następnej rundzie FreeDay'a. Nie miałeś więcej pytań wszystko było wyjaśnione a tu dalej przysłowiowa spina o jednego wyjaśnionego i nagrodzonego FK. Poza tym sytuacja była dość niecodzienna a ja sam byłem pod presją czasu kiedy cię zabijałem (2 min do końca mapy). Nie rozumiem po co pisać skargę z wyjaśnionego i nagrodzonego FK. Sytuacja była niecodzienna i jak każdy człowiek się pomyliłem, i przeszedłem do normalnego funkcjonowania po wyjaśnieniu. Jak widać skarga o załatwioną już rzecz się pojawiła. Czemu? Nie mam pojęcia. Edit : Myślę że sama skarga ma bardziej podłoże dowalenia mi bo wiemy że nie pałasz do mnie sympatią a moja "matka" była przez ciebie wyzywana przed tym jak dostałem guarda. Osobiście nie pamiętam kiedy ktoś napisał skargę za jednego wynagrodzonego FK. Edytowane 4 Sierpnia 2020 przez Rommelek 6 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 (edytowane) Nie widzę sensu pisania skargi za jednego FK, ponieważ sytuacja przez ciebie opisana została wyjaśniona, wyjaśniłem tobie i Erwinowi, że popełnił błąd zabijając cię, ponieważ nie może zabronić przywileju SVipa, po czym dostałeś FD od prowadzącego w następnej rudzie. Rozumiem, że skargę napisałeś z powodu, ponieważ zabijając cię straciłeś szanse na życzenie a nie przez to, że masz jakiś problem do nowego członka Administracji. Edytowane 4 Sierpnia 2020 przez ZyXeel 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 111 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Skarga kompletnie bezsensowna. Erwin popełnił błąd ale zostałeś za to wynagrodzony FreeDayem. Co do tego drugiego demka... Widzę, że na siłę chcesz znaleźć cokolwiek na Erwina. Porozmawiałem z nim i z racji tego, że jest to jego pierwszy wybryk dostał ostrzeżenie słowne. 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 111 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi