Medve 497 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 "Wytańcz to" Gatunek: Komedia Reżyseria: Laura Terruso Scenariusz: Alison Peck Produkcja: USA W rolach głównych: Sabrina Carpenter - Quinn Ackerman Jordan Fisher - Jake Taylor Liza Koshy - Jasmine Hale Opis filmu: Aby dostać się do college’u, który sobie wymarzyła, Quinn Ackerman musi pokazać się z jak najlepszej strony podczas występu tanecznego. Zbiera więc grupę tancerzy, którzy mają stać się najlepszą ekipą taneczną w szkole. Moja Opinia: Zacznę od tego, że nie za bardzo przepadam za filmami tanecznymi, ani za jakimiś komediami romantycznymi, wolę zabrać się jakieś kryminały, czy coś, chociaż mimo, że to nie pierwszy film z tego stylu, to ciekawe jest to, że można w takim filmie, trochę się pobawić historią bohaterów. W tym przypadku, główna bohaterka z osoby, która siedzi ciągle przy książkach, musi stać się bardziej rozrywkową osobą, która musi nauczyć się tańczyć, aby dostać się na wymarzone studia, przez kłamstwo. Jeśli chodzi o sam scenariusz filmu, to według mnie totalna klapa. Nie jest ciężko domyślić się, co stanie się w późniejszych etapach filmów. Całą sprawę ze scenariuszem, myślę, że wynagradza nam gra bohaterów oraz chemia tworzona dzięki nim, dobrze do zakrywa całą domyślność osoby oglądającej. Generalnie były sytuacje, w których zamiast dawać jakieś niepotrzebne dialogi, dobrze było to zastąpić to tańcem, który dobrze ogarniał czas. Bardzo duża zaleta filmu, to moim zdaniem postacie, oraz po części historią, która wyróżnia się często humorem. To sprawia, że mimo, tego, że nie widać nic nowego, to cały rozwój bohaterów (szczególnie głównej bohaterki, bo fajna ) dodało mi dużo chęci i radości z oglądania filmu. Podsumowując wszystko, spoko film, nie zabiera dużo czasu, polecam ❤️ 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DraY 282 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) Super recenzja, poszerzyła mi horyzonty i myślę, ze spróbuję obejrzeć ten luźny film, teraz tylko czekać na twoją recenzję Krainy Lodu, na pewno się na tobie nie zawiodę @Medvepatrząc po tym jak bardzo przykładasz się do swojej pracy i widać, że ci zależy, oby tak dalej. Pozdrawiam z rodzinką. Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez DraY 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BialyyByk 124 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 I właśnie na to czekałem Świetna recenzja w najbliższym czasie napewno się pokuszę na ten film. Dziekuje @Medve za świetnie wykananą robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kRR 172 Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Zajefajna recenzja, dzięki tej recenzji obejrzę ten film. Masz ode mnie SUPERKE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CypriaN 209 Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Dzięki medve fajna recenzja, trzymaj lajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi