Erwin Rommel4Ever 207 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Nick: Erywin [CSC]Powód: szkoła i ogólny brak czasuCzas nieobecności: około do przyszłej środy/czwartku/piątku (nie zalezne ode mnie)Coś od siebie: podczas nieobecnosci mam nadzieję że uda mi sie wbić od czasu do czasu, jednak piszę ją z powodu że nie wiem co wypadnie w szkole i wiem że nie będę regularnie wchodził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 111 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Przyjęte 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 10 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi