tsukuyomi 629 Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 (edytowane) Cześć, mam taki problem, że gdy próbuję odpalić demko wyskakuje mi takie coś: Próbowałem praktycznie już wszystkiego co jest w internecie i nic nie pomaga, liczę na waszą pomoc A i dodam tylko, że wszystko mi wcześniej działało i nic nie robiłem. Mapy normalnie na serwerze i na warsztacie działają, tylko jak demko chcę obejrzeć to nie działa Takie coś mi jeszcze wyskakuje w konsoli @BialyyByk - napisałem przecież, że robiłem wszystko co jest w internecie @BialyyByk mam pobraną Edytowane 7 Października 2020 przez yuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BialyyByk 124 Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 (edytowane) Usuń tą mapę z plików gry, powinno pomóc jeśli nie to nie mam pomysłów @yuki Może nie wczytuje ci mapy ponieważ nie masz jej pobranej taka opcja też może być Edytowane 7 Października 2020 przez BialyyByk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi