Erwin Rommel4Ever 207 Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Nick: Erwin Rommel 4 Ever [CSC]Powód: zaangażowanie w innej grze i niechęć do Cs-aCzas nieobecności: (słaba aktywność od początku nowego sezonu JB) i zmniejszona aktywność na następny tydzień.Coś od siebie: Mam znajomych którzy wystartowali z własnym serwerem w innej grze i tak mi się spodobał że przesiaduje na nim poza e - lekcjami wiele czasu. Skradł mi go tyle, że zwyczajnie nie mam kiedy wejść na JB. Poza tym od niespełna Stycznia praktycznie non stop grałem w Csa i prawdę mówiąc przejadł mi się i czuje że potrzebuje przerwy. Normalnie nie pisałbym tego jednak nie chciałbym wyjść nie fair w stosunku do posady Admina z którą dalej jestem mocno związany (i w stosunku do reszty Adminów) więc pisze tą "nieobecność" by wyjaśnić i usprawiedliwić swoją małą aktywność żeby w nadchodzącym rozliczeniu z aktywności nie było spin. Postaram się zamknąć niektóre sprawy na tamtym serwie, odpocząć od Csa i wrócić do niego za tydzień ze zdwojoną aktywnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Przyjęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi